четвер, 13 грудня 2007 09:57

Маша Распутіна і Філіп Кіркоров влаштували секс-оргію (ФОТО)

Маша Распутіна і Філіп Кіркоров влаштували на зйомках "Двох зірок" справжню секс-оргію.

Якщо Маша і раніше була відмічена в подібних "ігрищах" (на попередніх записах - з Андрієм Малаховим), то від Філіпа такої витівки ніхто не чекав.

Распутіна відзначилася ще на перших зйомках музичного проекту. Співачка не соромилася оголяти свою красу перед Андрієм Малаховим і вести з членами жюрі розмови на сексуальні теми. Але цього разу Маша убила публіку наповал. Під час виступу вона терлася об Філіпа всім, чим тільки можна, стрибала у нього на колінах, а потім раптом обернулася спиною до глядачів і нагнулася вперед, пред"явивши дуже серйозний аргумент - свої трусики.

Природно, їх жартівливу пісню "Прощай! Ось тобі цейлонський чай" ніхто і не слухав - всі були захоплені спогляданням Машиних красот.

Не підвів подругу і Філіп. Кіркоров із задоволенням включився в розпусні ігри. Спочатку він крутив мікрофон в області паху, зображаючи дику пристрасть, а потім потискав Распутіну у всіх опуклих місцях. Причому Машу це тільки викликало бажання ще більше, повідомляє "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Маша Распутіна і Філіп Кіркоров влаштували секс-оргію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі