понеділок, 23 жовтня 2017 12:27

Маршрутки масово не вийшли на лінії

Маршрутки масово не вийшли на лінії
Натовпи на зупинках в Херсоні / фото: Владислав Гладкий

23 жовтня в Херсоні на вулиці не виїхали маршрутки в знак протесту проти того, що міськрада відмовилася підвищувати вартість проїзду.

Так вони відреагували на те, що 20 жовтня, депутати міськради на сесії проголосували за скасування тарифу в 5 грн, повідомляє "Херсон Типовий".

За такою ціною херсонці їздили з 16 жовтня. Новий тариф становить 3 гривні.

Городяни повідомляють, що на всіх зупинках повно людей. Їздять тільки тролейбуси. Люди йдуть пішки або кооперуються і добираються на таксі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці маршрутка зіткнулася з вантажівкою. Є постраждалі

Мер Херсона звинуватив місцевих депутатів від "Опозиційного блоку" в штучному зниженні тарифів на проїзд в громадському транспорті.

У Вінниці атовець Федір Слободян не зміг доїхати додому по пільговому квитку. Чоловік після участі у бойових діях отримав інвалідність ІІ групи. Повертався разом із дружиною з госпіталя у село Нова Прилука Липовецького району. На Східному автовокзалі чоловік придбав два квитки: собі пільговий, а дружині повний. Водій автобуса Вінниця-Нова Прилука відмовився їх везти. Аргументував це тим, що його сумка загородила прохід іншим пасажирам.

Зараз ви читаєте новину «Маршрутки масово не вийшли на лінії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі