пʼятниця, 02 червня 2017 17:19

Контролер побив жінку і не випускав із маршрутки
2

Оксану Анатоліївну побив контролер на маршруті №20 "Кільцевий"
Фото: Денис Скриль
Гематома на нозі

1 червня контролер побив полтавку і не випускав із маршрутного автобусу.

"Сіла на "Кільцевий" із номером ВІ 3430 АА на зупинці "Фарфоровий завод". Кондуктору показала пільгове посвідчення і їхала до центру Полтави. Потім зайшов невисокий молодий чоловік і сказав, що він - контролер. Перевірив посвідчення і почав говорити, що воно не моє, а дитяче, що фотографія не моя, а якоїсь дівчинки. Потім - що маю заплатити за проїзд. Почав ображати і штовхатись", - розповіла Оксана Анатоліївна, полтавка.

"Я спочатку не знала як реагувати, бо не сподівалась на таку неадекватну поведінку. Звернулась до кондуктора, але та спокійно дивилась на це шоу і ймовірно отримувала задоволення, бо посміхалась. Вирішила не сваритись і вийти на найближчій зупинці, але контролер не пускав мене. Почав тримати за руки і сильно штовхнув. Я упала і крикнула від болю в нозі. Почала плакати і відчула удар по голові. Із якогось дива мене вдарила пасажирка, яка сиділа попереду. Сказала, що мене поб'є ще, бо вже дістали пільговики, які постійно займають місця в автобусах. Я вся в сльозах почала проситись, щоб мене випустили, але довелось їхати до зупинки "Шевченка", бо контролер перегородив вихід. Я кричала, щоб люди мені допомогли, але чоловіки всі відвернулись, дивились у вікно чи в телефони і ніяк не реагували на прохання. На "Шевченка" зайшло багато людей і я скористалась із цієї ситуації і втекла із маршрутки. На ногу не могла нормально стати, бо біль скував м'язи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінці зламали хребта в маршрутці.

"Звернулась до поліції, написала заяву. В травмпункті лікар констатував забій стегна і гематоми. В транспортному відділі міськвиконкому зазначили, що вплинути на кондукторів і контролерів не можуть фактично. Чиновник поспілкувався із контролером, який сказав, що я сама на нього напала, бо не хотіла платити. Хочу, щоб інші люди, особливо діти, не постраждали від неадекватного контролера, який перевіряє квитки на головному маршруті Полтави.

9 квітня у Краматорську на Донеччині водій виштовхав з маршрутки родину загиблого АТОШника. Батьки воїна показали посвідчення, проте водій їх облаяв і вигнав з салону автобуса.

Зараз ви читаєте новину «Контролер побив жінку і не випускав із маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі