пʼятниця, 28 травня 2010 13:16

Маоїсти вбили більше 70 пасажирів індійського потягу
12

Відповідальність за підрив пасажирського поїзда в Індії взяв на себе підтримуваний маоїстами Народний комітет проти злодіянь поліції. Неподалік від місця події комітет залишив дві листівки, в яких чітко вказано на його відповідальність за теракт, жертвами якого стали, за останніми даними, 72 особи, понад 200 поранені. За словами представників індійської влади, це можуть бути ще не остаточні цифри.

Підрив пасажирського поїзда, який прямував з Калькутти в Мумбаї, стався в ніч на п'ятницю в штаті Західна Бенгалія на сході Індії. У 13 вагонах експреса "Гьянешварі", який зійшов з рейок і врізався товарний поїзд. 10 з 13 вагонів експресу були спальними, так що багато пасажирів спали.

На місці події продовжують працювати рятувальники, проте поки їм не вдається дістатися до деяких місць, де ще можуть бути люди. Через 12 годин після аварії, рятувальники не могли дістатися до більш ніж до 50 осіб, які залишалися всередині спотворених вагонів.

Зараз ви читаєте новину «Маоїсти вбили більше 70 пасажирів індійського потягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі