середа, 11 листопада 2009 17:27

Майкл Джексон витратив на свій похорон $1 млн

Майкл Джексон витратив на свій похорон $1 млн

Короля поп-музики Майкла Джексона поховали дійсно по-королівськи - приватна сімейна церемонія прощання з музикантом коштувала майже мільйон доларів, згідно з судовими документами, оприлюдненими у вівторок.

Хоча Майкл Джексон помер в червні, а в липні пройшла публічна церемонія прощання з кумиром в залі Staples Center в Лос-Анджелесі, поховали його тільки 3-го вересня у сімейному колі.

Згідно з документами, Джанет Джексон уклала контракт з адміністрацією кладовища Forest Lawn і внесла авансовий платіж у розмірі 49 тисяч доларів.

В цілому похорон обійшовся в 1 мільйон доларів, при цьому всі витрати були покриті коштами зі статку співака.

Один тільки похоронний рахунок від Forest Lawn нараховував 855 730 доларів. У цю суму було включено поховання Джексона у Великому Мавзолеї ($590 000). Його труна коштувала $25 000, предмети одягу для похорону - приблизно $35 000, і ще $175 089 були витрачені на забезпечення безпеки.

До вартості похорону увійшли платежі за приватну охорону і охорону з боку поліції міста Гліндейла, освітлення, оренду устаткування і автомашин, а також оформлення квітами, одяг родичів співака тощо.

Серед інших витрат:

- $3 682 коштували рамки для фотографій Майкла, встановлених поряд з труною

- $1 975 пішло на траурний гардероб для його сім"ї

- $11 716 було витрачено на запрошення і програмки церемонії

- $16 000 пішло на квіти

- $30 000 - додаткові автомобілі та сек"юріті.

За матеріалами Новости-Америка, StarsLife

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон витратив на свій похорон $1 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі