понеділок, 02 липня 2007 08:52

Майкл Джексон важко хворий

Близькі співака, включаючи батьків і сестру Джанет, кілька разів в паніці дзвонили в службу порятунку.

В оточенні поп-короля говорять, що Майкла нерідко рве кров"ю, у нього зруйнована печінка, а загальний стан близький до критичного.

Проте відомо, що співак часто вживає алкоголь і сильнодіючі медичні препарати. Замість того, щоб записувати новий альбом, Джексон не вилазить з депресії і п"є пігулку за пігулкою.

Вже декілька років Майкл знаходиться в добровільній ізоляції, уникаючи навіть спілкування з родичами. Приводом для душевних переживань став процес по звинуваченню співака в розтлінні малолітніх дворічній давності. Після того, як суд зняв всі звинувачення, Джексон пішов у себе і надовго покинув Штати, виїхавши жити до Ірландії і Бахрейна. Лише минулого року він повернувся на Батьківщину.

Минулої весни співак підхопив важку форму грипу - лікарі спочатку навіть підозрювали запалення легенів.

Є думка, що стурбованість родичів здоров"ям Джексона насправді викликана їх бажанням скоріше повернути контроль за нечуваним станом співака. Тому близькі вирішили звернутися по допомогу до адвоката, а за сумісництвом ангела-хранителя Джексона - знаменитого Томасу Мезеро. Саме він захищав поп-короля в останньому скандальному процесі.

Мезеро повинен оцінити фізичний і моральний стан співака і винести вердикт: потрібне йому лікування чи ні. Без рішення адвоката, тільки на підставі прохань рідних, лікарі до Майкла і близько не підійдуть, повідомляє "Комсомольська Правда".

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон важко хворий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі