вівторок, 09 лютого 2021 08:22

Лютнева погода не втомлюється дивувати

9 лютого в Україні не вщухає негода та сильні хуртовини.

Синоптики Укргідрометцентру прогнозують сніг у більшості областей, дощі, штормовий вітер, ожеледь та ожеледицю на дорогах.

У центральних регіонах країни обіцяють налипання мокорого снігу. На Закарпатті та півдні вранці можливі мокрий сніг та дощі. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. У західних регіонах пориви сягатимуть 15-20 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже 90 будинків залишилися без тепла в мороз

Температура повітря вдень 0...-5°С. На Закарпатті стовпчики термометрів покажуть від +6...12°С. У центральних областях температура у межах 0...+5°С. На північному сході країни та в північній частині температура опуститься до -5°С.

Автор: meteo.gov.ua
 

У Києві сьогодні хмарно з проясненнями. Синоптики обіцяють, що вдень сніжитиме. На дорогах ожеледиця. Швидкість північно-східного вітру складе 7-12 м/с. Температура повітря в межах -2...5°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли в Україну прийде весна: прогноз синоптика

Цьогоріч на лютий в Україні випадає 8 офіційних вихідних. Традиційно цього місяця відзначають такі великі релігійні свята як Стрітення Господнє, Святителя Григорія Богослова та Собор трьох святителів.

Зараз ви читаєте новину «Лютнева погода не втомлюється дивувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі