вівторок, 01 липня 2008 12:56

Любовна сцена Бонда з його новою дівчиною (ФОТО)

 
Ні для кого не секрет, що легендарний Джеймс Бонд був пристрасним коханцем, а його дівчата ставали еталонами краси і стилю для цілих поколінь шанувальників "бондіани".

Проте останній виконавиці ролі "дівчини Бонда", актрисі Джеммі Атертон, не довелося переживати через одяг. У одній з відвертих сцен, коли агент 007 ніжно цілує спину своєї коханки, на Джеммі немає нічого, за винятком білого льняного простирадла, пише The Daily Mail.

Крім того, у прихильниць Деніела Крейга, який виконав роль Джеймса Бонда, в останній частині епопеї з"явиться чергова можливість помилуватись м"язистим торсом актора.

У фільмі 22-річна Атертон, що менше ніж рік тому закінчила Королівську академію драматичного мистецтва, зіграла роль надзвичайного агента Філдс - агента МІ-6.

Зрозуміло, що акторський талант для "дівчини Бонда" не головне, але фільмографія пишногрудої Джемми Атертон виглядає зовсім слабо: всього одна роль у фільмі "Школа святого Трініана" (St. Trinian`s, 2007), дія якого відбувається в інтернаті для важковиховуваних дівчат.

Режисер Марк Фортстер, який зняв "Бал монстрів" і "Чарівну країну", зробив так, що героїня Джемми стала дуже схожа на класичну дівчину Бонда 60-х - так зачіска актриси дуже нагадує зачіску Діани Рігг ("На секретній службі Її Величності"). Варто відзначити, що Трейсі у виконанні Рігг стала єдиною з дівчат Бонда, яка перед смертю побувала його дружиною. Та і Джемма натякнула на те, що в 22-ій серії "бондіани" 007 і агент Філдс можуть одружитися.

Нагадаємо, що в новому фільмі, який стане сіквелом стрічки "Казино Рояль", взяли участь Деніел Крейг, Ольга Куриленко, Джуді Денч, Матьє Амальрік та Джемма Атертон.

Зйомки "Кванта утіхи" проходили в Панамі та США, а також в австрійському місті Брегенц, на березі Боденського озера . Першою сценою фільму стане автомобільне переслідування вулицями італійської Сієни.

"Квант утіхи" вийде в прокат у Великобританії 31 жовтня 2008 року, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Любовна сцена Бонда з його новою дівчиною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі