понеділок, 17 травня 2021 12:36

"Лєра витримала шість складних операцій" - мати просить про допомогу на лікування дочки

Автор: Фото надане Оленою Дробинко
  18-річна Валерія Дробинко з Вінниці має діагноз гідроцефалія шунтозалежна, нижній спасичний тетрапарез (з відсутністю ходіння і сидіння), атрофію зорових нервів. На два безперервні курси в санаторії «Модричі» потрібно 200 тис.грн.
18-річна Валерія Дробинко з Вінниці має діагноз гідроцефалія шунтозалежна, нижній спасичний тетрапарез (з відсутністю ходіння і сидіння), атрофію зорових нервів. На два безперервні курси в санаторії «Модричі» потрібно 200 тис.грн.

18-річна Валерія Дробинко з Вінниці має діагноз гідроцефалія шунтозалежна, нижній спастичний тетрапарез (з неможливістю ходіння й сидіння), атрофію зорових нервів. Потребує постійної реабілітації й лікування, щонайменше чотири рази на рік. На два безперервні курси в санаторії "Модричі" потрібно 200 тис. грн.

"Лєра народилася на 32-му тижні. Причиною стало відшарування плаценти. Був кесарів розтин і в такий спосіб нас обох врятували. Донечка мала вагу 1,4 кг, була два тижні на ШВЛ. У три місяці їй у голову поставили шунт. Але невдало. П'ять наступних років були важкими. Шунт не справлявся з відкачуванням рідини. У вісім років поставили другий. З того часу в нас було покращення. За всі роки ми побували майже в усіх реабілітаційних центрах країни, пробували різні методики. Траплялися й шарлатани. Лєра витримала шість складних операцій. Вона розумово збережена. Тягне шкільну програму. 2019 року впродовж трьох місяців ми були в клініці Китаю. Вони спеціалізуються на захворюванні головного мозку. Лікують першопричину. З нами займалися зранку до вечора. Після того в нас почався великий прогрес. Китай відкриють не раніше осені. Щоб не втрачати час, маємо їхати в реабілітаційний центр "Модричі". Для Лєрочки вкрай життєво необхідне комплексне лікування. Останнім часом, попри нестерпні болі вона намагалася багато сидіти, раділа від того. Різкі зміни погоди погано впливають на самопочуття Лєрочки. Затягувати з лікуванням не можна. Мені ніяково просити, але без людської допомоги ми не зможемо зібрати потрібну суму", - розповіла Gazeta.ua мати Олена Дробинко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батькові й двом його синам-підліткам на термінове лікування потрібна допомога

Реквізити для допомоги:.
картка Приватбанку: 5168 7574 0210 6449 (Дробинко Олена Петрівна), її контакти: 093 39 103 38.

Одержувач Дробинко О.П
Рахунок 26202746237273

IBAN UA 463052990000026202746237273

Банк одержувача
АТ КБ Приватбанк: Київ.Україна

ЄДРПСУ одержувача
2506319420

Призначення платежу
Дробинко Олена Петрівна

Зараз ви читаєте новину «"Лєра витримала шість складних операцій" - мати просить про допомогу на лікування дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі