середа, 07 листопада 2012 13:24

"Краще не чіпати, щоб не смерділо": 10 комуністів відзначили своє свято у Львові
8

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Сьогодні у Львові комуністи відзначали 95-у річницю "Жовтневої революції". Традиційно біля Монументу слави відбулося покладання квітів. Іще перед цим там зібралося троє комуністів-пенсіонерів із гвоздиками та хризантемами. Вони вітали один одного зі святом та обнімалися.

"Та що у нас за влада тепер така, - кричав пенсіонер Петро Куц. - От за Союзу все було на своїх місцях. Безкоштовна освіта, медицина. За зарплату і пенсію можна було жити. А зараз що? Ледве на комунальні і хліб тої пенсії вистачає. Комуністи знали що роблять. А незалежна Україна котиться у прірву".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20-у річницю "Жовтневої революції" відзначили розстрілами

Пізніше до Монументу приїхав на таксі заступник голови Антифашистського комітету Олександр Калинюк. В руках у нього було три гвоздики.

"Чому так мало людей сьогодні навіть не знаю, - розповів він. - Можливо провокацій побоялися. Я приїхав сам, бо для мене особисто це є святом. Мій дід і батько були комуністами. Більше сьогодні у Львові ніяких заходів проводити ми не будемо".

Також приїхало керівництво осередку Комуністичної партії у Львові. Вони поклали до пам'ятника вінок із червоною стрічкою та квітами. Потім разом із іншими присутніми поклонилися йому. Жодних партійних чи червоних прапорів не розгортали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адміністрація Януковича повторила помилку Кучми - комуніст

Охороняли комуністів 5 міліціонерів. Ще десяток правоохоронців були у цивільному одязі. Ніяких провокацій біля Монументу Слави не відбулося. Патріотичні сили проігнорували цього дня комуністів. Перехожі теж не виявляли зацікавлення до святкування лівої партії.

"Та кому вони вже цікаві, - сказав Володимир Панас. - Во скільки їх зібралося. Чисто вимирають комуністи в нас. Ще зо п'ять років і зовсім їх не стане. То нехай потішаться собі трохи. Краще не чіпати г..но, щоб воно не смерділо".

Зараз ви читаєте новину «"Краще не чіпати, щоб не смерділо": 10 комуністів відзначили своє свято у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі