пʼятниця, 18 березня 2022 19:17

Спецтема: Війна Росії проти України

"Літаків і вертольотів шкода, а ми видатковий матеріал" - перехопили розмову окупанта

"Літаків і вертольотів шкода, а ми видатковий матеріал" - перехопили розмову окупанта
Ніхто не хоче стати видатковим матеріалом Фото: прінт-скрін відео

Російський загарбник з території України у телефонній розмові з матір'ю розповідає, що один за одним росіяни на передовій пишуть відмови. Ніхто не хоче стати видатковим матеріалом.

Перехоплену розмову окупанта опублікували в Telegram-каналі "Правда Геращенко".

"Усіх відправляють на передову. Воювати. Я відмову написав. 170 людей відмовилися. Не хочу помирати. Нас, мабуть, повезуть кудись у прокуратуру, ФСБ, потім додому повернуть, судити будуть. Але краще живим бути, ніж здохнути. Ми не доїдемо. Я знаю, куди вони їдуть. Вони не доїдуть. Там ж**па. А більше посилати немає кого. Усіх перебили, піхоту. Учора ми запитали, де літаки, вертольоти? А нам сказали, що їх шкода, нах*й! А ми видатковий матеріал, нах*й!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лежать діти холодненькі на узбіччях. Їх навіть не підбирають" - перехопили розмову окупанта (18+)

Мати радить так і апелювати до суду проти її сина, якщо він до нього доживе.

80% особового складу та техніки розбито. Шансів залишитися живими 20%. Авіація, яка б могла підтримати прорив, відсутня. Один із російських окупантів жаліється своїй дівчині, що залишки його батальйону потрапили практично в кільце.

Зараз ви читаєте новину «"Літаків і вертольотів шкода, а ми видатковий матеріал" - перехопили розмову окупанта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі