понеділок, 28 березня 2016 18:35

Лікарку-українку зі США визнали Людиною року

Лікарку-українку зі США визнали Людиною року
http://vidia.org

Президент Української Федерації Америки доктор Зеня Черник отримала міжнародну премію програми "Людина Року" в номінації "За самовіддане служіння людям та професії". Про це інформує VIDIA.

Доктор Зеня Черник – практикуючий лікар-нефролог. Багато років поспіль активно займається суспільною діяльністю. Є відомим лідером української громади США. Уже другий термін очолює Українську Федерацію Америки, а також Медичну Програму цієї організації.

Завдяки її зусиллям як в Україні, так і в США було запроваджено та здійснено багато гуманітарних і медичних програм, започатковані та реалізовані проекти по допомозі хворим дітям України.

Враховуючи події в Україні протягом останніх двох років, Зеня Черник організувала спеціальний проект "Стань героєм для героя". У рамках цього проекту Федерація змогла надати медичну і психологічну підтримку в США важко пораненим захисникам України. Тільки за рік на потреби поранених бійців АТО було перераховано більш ніж 7 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Лікарку-українку зі США визнали Людиною року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі