четвер, 03 листопада 2016 19:07

Лещенко хоче реабілітуватися після квартирних скандалів

Лещенко хоче реабілітуватися після квартирних скандалів

Депутат Лещенко зводить наклеп, розповідаючи свої фантазії про нібито тиск "Народного фронту" на уряд у зв'язку з проведенням тендеру на днопоглиблювальні роботи в порту "Южний".

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Дроздик.

"Це не "Народний фронт" тисне, це атмосферний стовп тисне на Сергія Лещенка, який опинився у серії скандалів з грошима, квартирами і жінками-спонсорами", - сказав Дроздик.

"Очевидно, що Лещенко лобіює інтереси компанії, яка програла тендер. Усі добре пам'ятають, як після безпідставних звинувачень був зірваний конкурс із приватизації ОПЗ, а його вартість упала вдвічі", - додає політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон про спецконфіскацію відповідає всім європейським вимогам - Тимчук

"Сергій заплутався у лабіринтах власного життя. Спочатку суспільство було шоковане його походами у "Сбербанк", потім квартирою за сотні тисяч доларів, далі позиками у жінок. Днями країна дізналася про сімейну мелодраму, коли дівчина Сергія виступила проти квот української пісні в ефірах радіостанцій і зневажливо висловилася про вишиванки. Не кажучи вже про погрози завдати Сергієві тілесних ушкоджень за голосування в парламенті", - наголосив Олександр Дроздик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російських олігархів притиснуть новими санкціями

"Лещенко підставив своїх друзів і соратників по партії. Він прагне реабілітуватися як борець із корупцією і через це робить нервові рухи. Але найголовніше - це тотальний репутаційний провал в очах своїх інвесторів, таких як російський бізнесмен Григоришин", - сказав Дроздик.

Зараз ви читаєте новину «Лещенко хоче реабілітуватися після квартирних скандалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі