четвер, 08 листопада 2007 13:48

Легендарний тенісист судиться з російською моделлю за дочку

Колишній тенісист Борис Беккер хоче отримати опіку над своєю дочкою Ганною Єрмаковою. Він розкритикував матір Ганни, Анжелу Єрмакову, за неправильні, на його думку, методи виховання. З матір"ю Ганни він судиться вже багато років. У 1999 році у Беккера були швидкоплинні стосунки з Єрмаковою, в результаті яких з"явилася на світ Ганна. Від колишньої дружини Барбари тенісист має двох синів: 13-річного Ноа і 8-річного Еліаса.

"З синами у мене є спільна опіка, а з дочкою немає, – заявив 39-річний Беккер в інтерв"ю журналу Stern. – У мене душа болить від того, як, особливо цього року, мою дочку виставляють на загальний огляд, чи то телевізійні інтерв"ю чи дитячі покази мод".

Минулого місяця влада Німеччини навіть оштрафували косметичну фірму, яку прорекламувала семирічна Ганна за використання дитячої праці, повідомляє ФактNews із посиланням на німецький таблоїд Bild.

У судовій тяжбі з приводу опіки над дочкою йдеться не про піар-кампанії, а про сім"ю Беккерів, наголошує колишній тенісист: "Моя дочка заслуговує того, щоб регулярно бачити свого батька". Зокрема, він хоче, щоб надалі Ганна зустрічала Різдво в Майамі разом із ним і зведеними братами.

Напередодні в одному з лондонських судів відбулося слухання справи під номером FD 07P02269 між Беккером і Єрмаковою. Сторони сперечались у цілому шість годин і в результаті досягли взаємоприйнятної угоди, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Легендарний тенісист судиться з російською моделлю за дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі