середа, 13 січня 2010 13:28

Легенда Голлівуду Денніс Хоппер заявив, що скоро помре

Легенда Голлівуду Денніс Хоппер заявив, що скоро помре

Відомий американський актор 73-річний Денніс Хоппер оголосив про те, що безнадійно хворий і незабаром помре, після того, як стало ясно, що ракова пухлина метастазувала в кісткові тканини.

Днями він зібрав своїх друзів, розповів про свій невтішний діагноз і повідомив, що може спокійно померти після того, як закінчив роботу в своєму останньому телесеріалі "Зіткнення".

"Він дізнався про діагноз на знімальному майданчику. Лікарі сказали йому, що вони вже не в силах зупинити хворобу, його стан погіршувався з кожним днем. Деннісу довелося пропустити три дні зйомок через сильне зневоднення, але потім він повернувся на майданчик. Можливо, це була краща зіграна ним роль ", - наводить National Enquirer слова близького друга Хоппера.

Видання повідомляє, що актор також встиг закінчити редагування 546-сторінкового альбому, куди увійшли фотографії, зроблені під час його тривалої кар"єри.

"Він знає, що кінець близький, але, як справжній професіонал, він поспішив закінчити всі свої земні справи, перед тим як піти на небеса", - наводить видання слова свого джерела.

Нагадаємо, Денніс Хоппер був госпіталізований з раком простати у вересні 2009 року. За словами менеджера актора, на початку місяця 73-річний Хоппер звертався до лікарні у зв"язку зі зневодненням організму і симптомами вірусу грипу під час поїздки в Нью-Йорк. У результаті з"ясувалося, що актор хворий на рак передміхурової залози.

Першу повноцінну роль у кіно актор зіграв у фільмі "Бунтівник без причини" в 1955 році. У цій стрічці він знімався разом з Джеймсом Діном. Після цього знявся більш ніж у 100 картинах.

Подробности, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Легенда Голлівуду Денніс Хоппер заявив, що скоро помре». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі