субота, 20 березня 2021 03:14

Куди не рекомендується їхати: оновили список країн червоної зони

Куди не рекомендується їхати: оновили список країн червоної зони
МОЗ оновило список країн червоної зони. Фото: Reuters

Міністерство охорони здоров'я України оновило список країн червоної зони за рівнем поширення Covid-19.

В червоній зоні 44 країни: сюди увійшли Чорногорія, Болгарія, Чехія, Ізраїль і Албанія. Також в червоному списку Естонія, Латвія, Франція, Італія і Польща, повідомляється на сайті Міністерства охорони здоров'я

Єгипет, ОАЕ і Туреччина - в зеленій зоні. Сюди також увійшли Білорусь, Греція, Велика Британія, Хорватія, Канада, Норвегія, Китай та Іспанія.

До червоної зони належать країни, де показник захворюваності на 100 тисяч населення за останні два тижні перевищує український (354,5 станом на 19 березня).

Після повернення з країн червоної зони потрібно піти на самоізоляцію з додатком Дій вдома або здати ПЛР-тест і отримати негативний результат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оновили розподіл по карантинних зонах

Більшість країн світу закрили свої кордони для іноземців в березні 2020 року через пандемію коронавірусу. З послабленням карантинних заходів країни почали відновлювати авіасполучення, однак кордони відкрили не для всіх.

Зараз ви читаєте новину «Куди не рекомендується їхати: оновили список країн червоної зони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі