вівторок, 23 червня 2009 17:15

Криза змінила кулінарні уподобання британців

Криза змінила кулінарні уподобання британців
Після початку глобальної фінансової кризи жителі Британії почали більше їсти сосисок та картопляного пюре.

Про це свідчать результати опитування проведеного серед глядачів телеканалу Смачна їжа (Good food). Відразу за сосисками із пюре (за які проголосували 16% респондентів) йде смажена картопля з рибою (15%), печені боби на тости (10%) і шоколадний торт (8%).

Усього в опитуванні взяли участь три тисячі респондентів, - пише у понеділок, 22 червня, The Daily Telegraph.

За даними опитування, 77% британців під час кризи почали споживати набагато більше їжі (із цих 77% більше половини набрали вагу). 38% респондентів тепер воліють запрошувати друзів додому і самостійно готувати, 22%, як і раніше, ладні зустрічатися із друзями у пабах, а походи у ресторан не припиняють 19% опитаних.

Під час опитування з"ясувалося, що під час кризи британці набагато більше грошей почали витрачати на борошняні, а 52% респондентів заявили, що у кризовий час рідше купують яловичу вирізку та інші м"ясні делікатеси.

Нагадаємо, у грудні минулого року за результатами опитування двох тисяч дорослих мешканців Великобританії з"ясувалося, що переважна більшість британців вважають секс найбільш популярним способом провести вільний час.

При цьому перевагу сексу як найбільш дешевому засобу проведення дозвілля віддали більшість респондентів-чоловіків, тоді як більшість опитаних жінок назвали найменш витратною розвагою в умовах фінкризи розмови зі знайомими, передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Криза змінила кулінарні уподобання британців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі