середа, 03 березня 2010 10:17

Кривдника президента Євросоюзу позбавили їжі

Кривдника президента Євросоюзу позбавили їжі

Депутата Європарламенту від Великобританії Найджел Фарадж, який образив першого президента Євросоюзу бельгійця Германа ван Ромпея, позбавлять щоденної грошової допомоги на харчування. Таке дисциплінарне покарання обрав для нього голова Європарламенту Єжи Бузек після особистої зустрічі з кривдником.

Нагадаємо, що минулого тижня після першого виступу ван Ромпея на пленарній сесії Європарламенту в Брюсселі Фарадж заявив, що у новоявленого президента ЄС "харизма мокрій полової ганчірки і вид дрібного банківського службовця". Крім того, він назвав ван Ромпея "тихим вбивцею" демократії.

Сам президент відреагував на ці репліки стримано, відзначивши лише, що вважає таку поведінку негідним парламентарія. Тоді як представник Фараджа підкреслив, що британець вважає свою поведінку абсолютно нормальною відповідно до стандартів британської Палати громад.

Ван Ромпей був обраний президентом Євросоюзу в листопаді минулого року, а офіційно вступив на посаду 1 січня 2010 року. До президентства він був прем"єр-міністром Бельгії.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Кривдника президента Євросоюзу позбавили їжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі