неділя, 16 квітня 2023 06:00

Кому зірки пророкують фінансовий успіх – гороскоп на 15-16 квітня

Кому зірки пророкують фінансовий успіх – гороскоп на 15-16 квітня
Неймовірні сюрпризи чекають на Левів і Скорпіонів. Фото: pixabay.com

15-16 квітня присвятіть себе родині. Допоможіть батькам і коханим підготуватися до свята, візьміть на себе частину обов'язків по дому. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У суботу варто більше уваги приділити присадибній ділянці, - говорить астрологиня. – Робота коло землі відновить ваші сили. Посаджені дерева й кущі добре вкоріняться й рясно родитимуть. Організм потребуватиме води. Більше пийте протягом дня, проводьте час у басейні та ванні. Намагайтеся не переїдати. Зайві калорії швидко перетворяться на зайві кілограми. Неймовірні сюрпризи чекають на Левів і Скорпіонів, фінансовий успіх зірки пророкують Дівам і Терезам".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Без конфліктів не обійдеться. Стримуйте своє бажання говорити людям правду у вічі. Так можна посваритися з добрими знайомими. Зберегти заощадження недоторканими не вдасться. Чимало грошей піде на великі продуктові закупи.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не позичайте людям гроші. Вам можуть знадобитися заощаджені кошти. Будьте готові до термінового побутового ремонту. Не змінюйте ставлення до коханих через прикрі дрібниці. Злагода у парі триматиметься на вас.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Краще не проводити ділові зустрічі. У суботу уникайте знайомств. У ваше оточення прийдуть люди ненависні і злопам'ятні. Застережіть себе від неприємностей. Займіться спортом. Шукайте позитивних емоцій та активної роботи для м'язів

Рак (22 червня – 22 липня)

Грошей не бракуватиме. Та похід по крамницях не принесе задоволення. Перенесіть придбання меблів та техніки. Не терпіть болю в животі. Може загостритися апендицит. Вчасно зверніться за допомогою до лікаря.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вдало пройдуть мандрівки, пов'язані з навчанням і паломництвом. Нагадають про себе друзі, про яких не чули роками. Запросіть їх у гості.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зачекайте із продажем нерухомості. Ціну на неї буде занижено. Не варто просити у керівництва підвищення зарплатні. Вас ще більше завалять роботою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиє життя неймовірним чином зміниться на краще – гороскоп на 10-16 квітня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Постійно виконуватимете те, що треба, а не те, що хочеться. Роботи в домі назбиралося вдосталь. Не намагайтеся за суботу перевиконати усе. Перенесіть купівлю авто. Воно постійно потребуватиме ремонту.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

У вашому розпорядженні достатня кількість коштів. Економити не доведеться. Та бажано не купувати побутової та офісної техніки. Вона не працюватиме. Від поїздки з друзями на відпочинок краще відмовитися. Вашої присутності вдома потребують рідні.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

На Великдень поїдьте до батьків. Вам є про що розповісти одне одному. Частину заробленого віддайте на потребу війська. Пам'ятайте, ваша допомога може врятувати чиєсь життя.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ставтеся до коханих з повагою. Дружба та готовність іти на компроміс допоможуть зберегти шлюб. Не допускайте перевтоми. Це ослаблюватиме імунітет

Водолій (21 січня – 20 лютого)

У ці вихідні бракуватиме часу на розваги. Хоча б годину в день присвячуйте собі. Читайте книги, слухайте подкасти. Найважчу роботу заплануйте на ранок суботи. Тоді легко буде знайти оригінальне вирішення проблем. Увечері сходіть до церкви.

Риби (21 лютого – 20 березня)

На вас чекають незабутні вихідні. Не буде нагальної потреби у пошуку додаткового підробітку. Не шкодуйте грошей на підтримання здоров'я. Фінансів вистачить і на заняття спортом, і на культурну програму.

Астрологиня вразила фінансовим прогнозом на квітень. Вона назвала чотири найуспішніші знаки зодіаку.

Зараз ви читаєте новину «Кому зірки пророкують фінансовий успіх – гороскоп на 15-16 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі