пʼятниця, 30 вересня 2022 06:00

Кому вдасться змінити усе на краще – гороскоп на 30 вересня

Кому вдасться змінити усе на краще – гороскоп на 30 вересня
Зірки сприятимуть жінкам, які не хочуть чекати більш вдалого часу, тому рішуче змінюватимуть усе тут і зараз. Фото: pixabay.com

30 вересня – найвдаліший день для творчих людей. Буде і час, і натхнення, аби змінити все на краще. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Беріться за роботу якомога раніше, – розповідає астрологиня. – Повертайтеся до нереалізованих у минулому ідей. Шукайте нестандартні рішення. Цього разу все вдасться. Раки, Скорпіони, Стрільці і Водолії зуміють змінити усе на краще. Це особливий день для людей, які не бояться перешкод і ставляться до невдач, як до викликів. Зірки сприятимуть жінкам, які не хочуть чекати вдалішого часу, тому рішуче змінюватимуть усе тут і зараз. Вони інтуїтивно правильно визначатимуть напрямок діяльності. Матимуть успіх у бізнесі. Чоловіки не завжди погоджуватимуться з рішеннями своїм матерів, дружин та сестер, але й не протистоятимуть. Завітайте до косметолога. Подбайте про красу й здоров'я свого тіла. Час оновити гардероб. Навіть за фінансового дефіциту знаходьте можливість бути чарівними".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Оточення вважатиме вас хорошими винахідниками. Майстерність вражатиме. Своїми руками створите шедеври. Фінансову справи підуть угору. Вчасно ремонтуйте авто, якщо не хочете заглухнути серед дороги.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не прагніть докорінних змін. Відкладіть переїзд на нове місце. Утримайтеся від кредитів. Солідна сума надійде у вихідні.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Утримайтеся від покупок. Новий одяг носитиметься недовго. Зумійте змовчати. Марно сперечатися із партнерами чи з'ясовувати відносини з конкурентами. Вас зроблять винуватими.

Рак (22 червня – 22 липня)

Довіртеся людям, які поряд за будь-яких обставин. Обійміть коханим. Проговоріть уголос те, що вас непокоїть. Не варто дискутувати про політику. Ця тема посварить навіть близьких друзів і родичів.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Хороші заробітки дозволять повернути борги і відкласти заощадження. Партнери віддаляються. Це лякатиме. Нічого не доводьте коханим, шукаючи нових залицяльників. Цінуйте тих, хто поруч.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Покупки час планувати, а не здійснювати. Не тринькайте гроші на підтримку іміджу. Обходьте гострі кути під час розмов із коханими. Допоможіть їм порозумітися з свекрухами та тещами.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Мудро розпоряджайтеся своїми коштами. Взимку настане час матеріального процвітання. Поступайтеся коханим, навіть якщо знаєте, що вони неправі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що буде з доларом і на що виростуть ціни – фінансовий гороскоп на жовтень

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

До вашої думки прислухатимуться. Добре бачитимете найближче майбутнє і це допоможе уникнути невдач. Душа бажатиме прекрасного. Час вирушати на вечірку, у театр чи виставку картин.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вами цікавитимуться. Запрошуватимуть на співбесіду, пропонуватимуть нове місце роботи з високим заробітком. Не варто змінювати основного напрямку діяльності.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Люди із задоволенням псуватимуть один одному настрій. Багатьма керуватимуть заздрість і ревнощі. У молодих сім'ях постане питання, чи треба жити разом далі. Задумаєтеся над розлученням.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не час втрачати відчуття міри і задирати носа. Слід наполегливо працювати, аби виправдати сподівання, які на вас покладають. Приймайте протизаплідні засоби, якщо не плануєте вагітності.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Гроші надійдуть вчасно, хоч невеликими сумами. Не дозволяйте азарту покупця взяти над вами гору. Відмовтеся від придбання речей, у яких зараз нема потреби.

Жовтень – місяць злих язиків, заздрощів, пліток і дикої конкуренції. Виграють ті, хто вміє змовчати. Астрологиня розповіла, які знаки зодіаку здатні закохати в себе будь-кого.

Зараз ви читаєте новину «Кому вдасться змінити усе на краще – гороскоп на 30 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі