субота, 24 лютого 2024 11:00

Командир "Азова" Денис Прокопенко назвав єдиний варіант перемоги

Командир "Азова" Денис Прокопенко назвав єдиний варіант перемоги
Командир бригади "Азов" Денис "Редіс" Прокопенко звернувся до українців. Фото: glavcom.ua

Війна Росії проти України вимагає від кожного складних, але необхідних рішень.

Українцям нині варто вступати до лав Сил оборони та готуватися до участі у війні для перемоги. Про це у другу річницю повномасштабного вторгнення РФ написав у Facebook командир бригади "Азов" Денис "Редіс" Прокопенко.

За його словами, зараз тисячі українських воїнів утримують фронт, щоб люди в тилу могли здобути необхідні для війни навички та знання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десять років війни. Як змінилися ми та світ навколо

"Попереду на нас чекає ще чимало великих, доленосних битв. Єдиний шанс вийти з них переможцями та зберегти Україну - взяти на себе відповідальність стати в стрій і готуватися, поки є така можливість і є час", - заявив Прокопенко.

Він також нагадав, що війна триває 10 років. "Азов" був в авангарді подій від самого початку. І так буде до перемоги.

"Я пишаюся кожним нашим солдатом, який зараз стоїть під шквалом вогню противника, відбиваючи штурми окупантів, хвилю за хвилею, не відступає під натиском ворожої навали, контратакує і попри все тримає наші рубежі. Для мене честь бути вашим командиром і стояти пліч-о-пліч із найхоробрішими воїнами сучасності", - наголосив "Редіс".

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський звернувся до українців з нагоди другої річниці початку повномасштабної війни РФ проти України. За його словами, ця війна стала наймасштабнішою в Європі з часів Другої світової.

Він висловив впевненість, що найближчим часом Україна дасть асиметричну відповідь російським окупантам.

Зараз ви читаєте новину «Командир "Азова" Денис Прокопенко назвав єдиний варіант перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі