субота, 29 травня 2021 11:11

Коли легко буде завагітніти – прогноз астрологині

Коли легко буде завагітніти – прогноз астрологині
Частіше розслабляйтеся протягом дня. Попийте заспокійливе. Фото: pixabay.com

29 травня бездітні пари мають шанс завагітніти. Рівень плодючості вашого організму збільшується. Найкращий час – вечір. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Через великі фізичні чи нервові навантаження можуть тремтіти руки, - каже астрологиня. – Частіше розслабляйтеся протягом дня. Попийте заспокійливе. Біль у серці не вказуватиме на кардіологічні захворювання. Швидше за все вас турбуватиме невралгія. Порадьтеся з лікарем. Під час роботи з електроприладами дотримуйтеся правил безпеки, щоб уникнути зараження електричним струмом".

Овен

Контролюйте показники артеріального тиску. Різке його підвищення може спричинити напад стенокардії. Знижуйте навантаження під час тренувань.

Телець

Бережіть вуха. Не провокуйте запальних процесів. Поставтеся серйозно до лікування грипу і застуди. Вони можуть дати ускладнення на органи слуху.

Близнюки

Відкладіть похід до перукарні. Стригтися та фарбувати коси у ці дні не слід. Займіться підживленням волосся.

Рак

Проведіть профілактику урологічних захворювань. Попийте сечогінні препарати. Можна розпочати повторний курс лікування хвороб нирок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суне похолодання: українців засмутили прогнозом на вихідні

Лев

Загострюються хвороби судин. Погіршується відтік крові з вен. Не плануйте тривалих піших прогулянок. Швидко втомлюватимуться ноги.

Діва

Приділіть більше часу догляду за шкірою обличчя. Відвідайте косметолога. Зробіть масаж. Спробуйте підібрати нову косметичну лінію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: як стати суперуспішним в останні дні весни

Терези

Дайте ногам добрий відпочинок. Робіть ванночки перед сном. Саме в такий спосіб ви досягнете бажаного відчуття повноцінного відновлення сил.

Скорпіон

Висипання на тілі свідчитиме про появу алергійної реакції. Особливо сильною вона буде на дію агресивних хімічних сполук. Уникайте контакту з ними.

Стрілець

Проведіть більше часу на свіжому повітрі. Стимулюйте повноцінну вентиляцію легенів. Хворим на астму слід уважніше стежити за самопочуттям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грози, град і шквали: де передбачається погіршення погодних умов

Козеріг

Варто розпочати боротьбу із зайвою вагою. Проведіть розвантажувальні дні. Голодувати не слід. Більше часу проводьте у тренажерній залі.

Водолій

Очі потребуватимуть повноцінного відпочинку. Не проводьте багато часу за комп'ютером. Спостерігатиметься зниження гостроти зору.

Риби

Стережіться грибкової інфекції. Не користуйтеся чужим взуттям. Приділяйте більше уваги особистій гігієні.

Літо цьогоріч буде доволі спекотним, проте із дощами та грозами. Синоптики приголомшили прогнозом.

Зараз ви читаєте новину «Коли легко буде завагітніти – прогноз астрологині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі