четвер, 17 грудня 2009 19:00

КМДА обіцяє не підвищувати ціни на проїзд

КМДА обіцяє не підвищувати ціни на проїзд

Ціни на проїзд в громадському транспорті столиці підвищуватися не будуть, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на Головне управління цінової політики в четвер.

"З метою поліпшення фінансового стану комунальних транспортних підприємств в умовах збереження тарифів, що діють, на послуги з перевезення пасажирів, а також для впорядкування існуючого різноманіття проїзних квитків, скасовані деякі види проїзних. Разом з тим, вартість квитків, які залишилися в обігу, не змінилася", - мовиться в повідомленні прес-служби.

Відповідне розпорядження міськадміністрації від 12.11.2009 N1277"про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків в міському пасажирському транспорті, який працює в звичайному режимі руху", зареєстровано в Головному управлінні юстиції в місті Києві 03.12.2009 за N 24/822", - йдеться в листі Головного управління цінової політики.

За словами начальника головуправління Василя Яструбинського, згідно з рішенням Київської міської ради, учням загальноосвітніх шкіл денної форми навчання надано право безкоштовного проїзду всіма видами міського пасажирського транспорту загального користування, окрім таксі і маршрутного таксі. А вартість проїзних квитків для учнів, яка визначена в розпорядженні, встановлена виключно для проведення розрахунків компенсаційних виплат з міського бюджету підприємствам транспорту.

"Питання підвищення тарифів на послуги з перевезення пасажирів міським транспортом, який працює в звичайному режимі руху, - в даний час не розглядається", - підкреслюють в Головному управлінні з питань цінової політики КМДА.

За матеріалом Интерфакс-Украина
Зараз ви читаєте новину «КМДА обіцяє не підвищувати ціни на проїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі