понеділок, 28 лютого 2022 12:58

Київстар заблокував усі повідомлення із Росії та Білорусі

Київстар заблокував усі повідомлення із Росії та Білорусі
У низці населених пунктів через тривале знеструмлення або пошкодження окремих ділянок інфраструктури виникають перевантаження. Фото: t.me/mintsyfra

Київстар заблокував усі SMS-повідомлення із Росії та Білорусі на номери українського оператора.

Також компанія продовжує використовувати всі технічні можливості та ресурси, аби забезпечувати стабільну роботу мобільного зв'язку та інтернету, повідомив 28 лютого міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram.

"Останніми днями до абонентів почала надходити велика кількість спам-повідомлень із недостовірною інформацією. Тому компанія вирішила заблокувати всі SMS-повідомлення з Росії та Білорусі. Це черговий рішучий крок для боротьби з дезінформацією. Незважаючи на складну ситуацію, мережа Київстар працює у звичайному режимі, щоб ви не втрачали контакти з друзями чи близькими", - повідомили у компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google Maps обмежив в Україні декілька функцій

Водночас у низці населених пунктів через тривале знеструмлення або пошкодження окремих ділянок інфраструктури виникають перевантаження.

"Спеціалісти компанії знають про всі такі ситуації і використовують кожну хвилину затишшя в зоні проведення операцій об'єднаних сил, щоб оперативно відновити зв'язок", - йдеться у повідомленні.

Росія о 4:00 24 лютого ранку напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Роскомнагляд вимагає від Google приховувати інформацію про реальну кількість жертв серед російських солдатів в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Київстар заблокував усі повідомлення із Росії та Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі