четвер, 28 січня 2010 14:03

Київський McDonald"s каже, що не визнавав незалежність Абхазії (ФОТО)

Сьогодні, 28 січня, компанія McDonald"s оприлюднила офіційну позицію стосовно ролика на тему Абхазії.

Як повідомив директор зі зв"язків із громадськістю МакДональдз в Україні Михайло Шуранов, McDonald"s не робив жодних заяв щодо будь-чиєї незалежності.

"Як тільки ми дізналися, що один зі слайдів, що транслюються компанією Indoor video, яка розміщує монітори в ралічних торгових точках, супермаркетах, створює невірне враження у наших відвідувачів, ми попросили негайно прибрати його з екранів", - заявив Шуранов.

Як повідомляла вчора ЖЖ-юзер bilozerska, на великому екрані у McDonald"s по черзі з"являється інформація про різні країни, в тому числі Абхазію. В одному з роликів Абхазію названо незалежною державою зі столицею у місті Сухумі.

Зокрема, у ролику повідомляється, що офіційною мовою Абхазії є англійська мова, а валютою - російський рубль.

Крім того, відвідувачі ресторану швидкого харчування можуть дізнатися, що найбільшими містами Абхазії є Сухумі і Гагра, а офіційним інтернет-доменом -. Ru.

Нагадаємо, незалежність Абхазії визнали чотири країни. 26 серпня 2008 республіку визнала Росія, а 5 вересня того ж року прикладом Москви пішла Нікарагуа.

10 вересня 2009 про визнання незалежності Південної Осетії і Абхазії оголосив президент Венесуели Уго Чавес. Після цього Абхазію визнала острівна держава Науру. Київ є прихильником територіальної цілісності Грузії.

За матеріалами bilozerska.livejournal.com, Корреспондент.net
Зараз ви читаєте новину «Київський McDonald"s каже, що не визнавав незалежність Абхазії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі