пʼятниця, 18 червня 2010 13:50

Кияни все частіше страждають через приготування їжі

Кияни все частіше страждають через приготування їжі

Протягом минулої доби в Києві сталося 14 пожеж, під час яких жодна людина не постраждала. Також 2 рази надавалася допомога населенню.

Про це повідомляє прес-служба МНС України.

Все частіше столичні рятувальники стали виїжджати на випадки з підгорянням їжі. Тільки за вчорашній день таких викликів зафіксовано 6 – в Печерському, Подільському та Дніпровському районах.

Так, в одній з квартир на вулиці Петропавлівська, 13/8 26-річна жінка залишила на плиті борщ, вийшла до кімнати, де знаходився її 7-річний племінник, і заснула перед телевізором.

Незабаром виникло сильне задимлення і різкий запах диму, що відчули сусіди і негайно викликали пожежних. Рятувальники, в свою чергу, зреагували оперативно. За лічені хвилини приїхали за вказаною адресою, встановили пожежну драбину і евакуювали обох людей з другого поверху.

Жінка і дитина трохи надихались димом, але від госпіталізації відмовились.

А вже ввечері допомога знадобилася мешканцю 9-поверхового житлового будинку на проспекті Правди, 94, який хильнув зайвого і заснув в кімнаті, перед цим залишивши їжу на газовій плиті. Рятувальники по драбині потрапили у квартиру на п"ятому поверсі і допомогли 48-річному чоловікові залишити приміщення.

Подібні випадки сталися також на Русанівському бульварі, 4, на проспекті Радянської України, 7, на вулицях Воскресенській, 7-а, і Мечнікова, 11.

Головне управління МНС України в місті Києві звертається до громадян з проханням не нехтувати правилами пожежної безпеки у побуті і бути пильними у поводженні з вогнем.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кияни все частіше страждають через приготування їжі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі