четвер, 28 січня 2016 18:48

Київського поліцейського затримали на хабарі у 80 тисяч гривень

Автор: http://www.npu.gov.ua/
 

Служба безпеки України спільно з прокуратурою та працівниками внутрішньої безпеки Національної поліції затримала на хабарі старшого оперуповноваженого відділу по боротьбі з організованою злочинністю київського управління НП.

Як повідомляють у прес-центрі СБУ, майор поліції вимагав від місцевого жителя 80 тисяч гривень за вплив на рішення про закриття кримінального провадження за незаконне зберігання зброї.

"Співробітники Головного управління СБУ в м. Києві і області та київської прокуратури затримали зловмисника під час отримання частини хабара - тридцять сім з половиною тисяч гривень", - повідомили в СБУ.

Автор: http://www.npu.gov.ua/
 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України

"Тривають оперативно-слідчі дії для встановлення інших можливих фактів отримання хабарів правоохоронцем. Вирішується питання про оголошення хабарнику підозри", - додали у відомстві.

Автор: http://www.npu.gov.ua/
 

Нагадаємо, раніше повідомлялося про затримання головного лікаря однієї з медичних установ Волинської області, який вимагав від жінки 500 доларів, щоб влаштувати її на роботу.

Зараз ви читаєте новину «Київського поліцейського затримали на хабарі у 80 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі