четвер, 09 липня 2009 16:28

Київ займає 47 місце серед міст світу з найвищими цінами на паркування

Київ займає 47 місце серед міст світу з найвищими цінами на паркування
Київ займає 47 місце серед міст світу з найвищими цінами на парковку. Відповідні результати дослідження, проведеного Colliers International, оприлюднила сьогодні прес-служба компанії. Дане дослідження включає 140 центральних ділових районів (ЦДР) міст різних країн світу. Київ в даному дослідженні займає 47 місце з середньомісячною ціною паркувального місця 250 дол. Російська столиця з тією ж ціною займає 46 стрічку в рейтингу.

У списку найбільш дорогих міст за вартістю паркування лідирує Лондон з такими районами як Сіті і Вест-Енд, де місячна вартість паркування складає 1020 дол. і 956 дол. відповідно. На третьому місці знаходиться Амстердам із вартістю паркування 805 дол. У Топ-10 австралійські міста Сідней, Брісбен і Перт знаходяться на 5, 7 і 9 місцях відповідно.

Найбільш висока вартість денного паркування спостерігається переважно в Європі - з Амстердамом (71 дол.) на 1 місці рейтингу, Лондоном (Сіті) - на 2, Віднем - на 3, Гаагою і Осло - на 4 і 5. Найбільш дешевим з погляду паркування є місто Ченнаї (Індія) - 0,96 дол. на день.

Colliers International - міжнародна консалтингова компанія, що надає послуги в області комерційної нерухомості. Штат компанії налічує понад 12 тис. співробітників, що працюють в близько 300 офісах в більш ніж 60 країнах світу, зокрема на території СНД і країн Балтії, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Київ займає 47 місце серед міст світу з найвищими цінами на паркування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі