неділя, 21 травня 2017 15:46

Кіберполіція перевірить провайдерів, які не вимкнули заборонені соцмережі

Кіберполіція перевірить провайдерів, які не вимкнули заборонені соцмережі
Відповідальності в законі через доступ до заборонених соцмереж немає. Фото twitter.com

У МВС зазначають, що провайдери вже блокують доступ до російських сайтів.

"У нас в Україні 5 тисяч провайдерів, тому час блокування у всіх різний. І сподіваємося, що всі провайдери будуть сумлінними і законослухняними. Департамент кіберполіції Національної поліції України перевірить виконання цього рішення РНБО", - сказав Артем Шевченко, директор департаменту комунікації МВС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Президент порушив Конституцію при забороні соцмереж.

Шевченко зазначив, що говорити про відповідальність за невиконання даного рішення зарано - потрібно вносити зміни в законодавство.

17 травня набув чинності указ президента, яким вводиться в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України про застосування економічних та інших санкцій. У новому списку санкцій виявилися 1228 фізичних і 468 юридичних осіб. У цьому році Україна вперше ввела санкції щодо російських компаній інтернет - і медіагалузі, таких як Mail.ru Group, "Яндекс", "ВКонтакте" і "Однокласники".

Зараз ви читаєте новину «Кіберполіція перевірить провайдерів, які не вимкнули заборонені соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі