вівторок, 16 березня 2021 20:45

Катастрофа Ан-26: звільнений керівник університету хоче поновитися на посаді

Катастрофа Ан-26: звільнений керівник університету хоче поновитися на посаді
На борту перебували 7 офіцерів та 20 курсантів Університету повітряних сил імені І.Кожедуба. Вижив тільки один. Фото: Facebook

Екскерівник Харківського університету Повітряних сил Олександр Турінський, якого звільнили після аварії літака під Чугуєвом, хоче поновитися на роботі.

Він позивається до Міноборони. Про це повідомляє Суспільне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У катастрофі літака з курсантами оголосили підозри

Після авіакатастрофи літака Ан-26 у вересні 2020-го його відсторонили від керівництва Харківським національним університетом Повітряних сил імені Івана Кожедуба, а потім звільнили.

25 вересня о 20:50 поблизу міста Чугуїв на Харківщині упав і загорівся літак Ан-26. На борту перебували військові льотчики та курсанти Університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба - усього 27 осіб. Вижив тільки 1. У справі оголосили підозри командувачу Повітряних сил Сергію Дроздову, керівнику польотами військової частини аеродрому в Чугуєві, а також командиру частини, який затвердив план польотів з порушеннями.

Зараз ви читаєте новину «Катастрофа Ан-26: звільнений керівник університету хоче поновитися на посаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі