середа, 07 грудня 2022 11:43

Карпати засипало снігом. На високогірʼї різко вдарив сильний мороз - фото

У Карпатах 7 грудня здійнявся сильний вітер. Від самого ранку в регіоні вирує негода.

На високогір'ї вдарив 10-градусний мороз. Про це у Facebook повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можливі 20-градусні морози: народний синоптик зробив прогноз на зиму

"Станом на 08:45 7 грудня на горі Піп Іван Чорногірський хмарно, вітер південний, 10 м/с, температура навколишнього середовища -10°С", - ідеться у повідомленні.

Рятувальники опублікували фото Карпат, де зараз дуже погана видимість, а все довкола замело снігом.

Автор: @chornogora.rescue112
  Погода на горі Піп Іван Чорногірський
Погода на горі Піп Іван Чорногірський

7 грудня на високогiр'ї східної частини Закарпатської області очікується І рівень небезпеки у зв'язку зі снігом та поривистим вітром. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

У гірській частині Івано-Франківської області оголошено ІІ рівень небезпечності (жовтий). Тут очікується помірна сніголавинна небезпека.

Погода в Україні на різдвяно–новорічні свята буде такою ж, як і торік – без великих морозів, малосніжна, здебільшого тепла, з дощами, повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін.

Традиційно новорічні свята багаті на вихідні, але цього року в Україні все інакше. Через російську агресію їх скасували.

Зараз ви читаєте новину «Карпати засипало снігом. На високогірʼї різко вдарив сильний мороз - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі