вівторок, 22 грудня 2009 10:25

Карла Бруні кожного дня дає жебраку 100 євро

Автор: Фото: Reuters
  Перша леді Франції виходить з Єлисейського палацу у Парижі
Перша леді Франції виходить з Єлисейського палацу у Парижі

Жебрак, який живе на вулиці біля розкішного особняку дружини французького президента Франції Карли Бруні, розповів, що вона регулярно вручає йому банкноти в 50 і 100 євро, і навіть запропонувала поселити його в готелі, пише The Telegraph.

Перша леді Франції, яка живе в престижному районі Парижу, кожного дня заводить бесіду з бездомним Денисом, коли відводить свого восьмирічного сина Ауреліена до школи.

"Вона питає, як я себе почуваю, та дає мені одну або дві банкноти по 50 або 100 євро. Ми говоримо з нею про музику", - сказав бездомний.

Французські журналісти розшукали Деніса після того, як Бруні-Саркозі згадала про нього в інтерв"ю журналу "Макадам". Цей журнал розповсюджується та продається бездомними людьми.

Бездомний відмовився від проживання у готелі

Бруні сказала в інтерв"ю "Макадаму", що "за якийсь час ми створили з ним дружні стосунки. Я іноді зупиняюся, щоб привітати його, і ми говоримо про книжки і музику".

Модель та співачка Бруні подарувала йому підписаний диск зі своїм найостаннішим альбомом, і навіть запропонувала йому заспівати з нею в наступному.

"Мої друзі з вулиці сказали мені, що оскільки цей диск має її підпис, він коштує багато грошей. Однак, краще я буду тримати його при собі", - сказав він.

Денис також сказав, що Бруні запропонувала влаштувати його на місяць в готелі, однак він відмовився.

"Не те, щоб я насолоджувався існуванням на вулиці але я маю свої звички. Люди говорять, що це холодно. Це вірно але в мене є хороше укриття. Більш того, Карла подарувала мені пухову ковдру військового типу, яка зігріває мене", - сказав він.

Пані Бруні сказала "Макадаму", що "не можна врятувати бездомних проти їхньої власної волі. Треба поважати їх вибір".

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні кожного дня дає жебраку 100 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі