понеділок, 01 липня 2013 09:46

Через аномальну спеку у США тимчасово скасували низку авіарейсів

Через аномальну спеку у США тимчасово скасували низку авіарейсів
Фото: theepochtimes.com

Південний захід США знемагає від аномальної спеки, яка, як очікується, триватиме до вівторка. Температура повітря піднялася до 49 градусів. Одна людина загинула, більше 30 госпіталізовані. Про це повідомляє Сегодня.

Аномальна спека охопила більшу частину Каліфорнії і Невади. Стовпчик термометра зашкалює і на півдні Арізони, передає НТВ.

У Лос-Анджелесі американці обривають телефони екстрених служб. Кілька людей від зневоднення були доставлені до лікарні. У Лас-Вегасі від спеки загинув літній чоловік. Його тіло знайшли у власній квартирі, яка була без кондиціонера. Авіакомпанія US Airways скасувала кілька рейсів, так як температура в плюс 46-47 градусів є несприятливою для польотів, повідомляє CNN.

Американська влада попереджає населення про небезпеку знаходження на відкритому повітрі, однак спека не заважає любителям пляжного відпочинку проводити час на березі.

Зараз ви читаєте новину «Через аномальну спеку у США тимчасово скасували низку авіарейсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі