вівторок, 21 липня 2009 09:49

Італійські газети розмістили на сайтах аудіозаписи розмови Берлусконі з повією

Італійські газети розмістили на сайтах аудіозаписи розмови Берлусконі з повією
Італійські газети L"Espresso і La Repubblica розмістили на своїх сайтах аудіозаписи і розшифровки розмови, що, ймовірно, відбулася між прем"єр-міністром Італії Сільвіо Берлусконі і повією. Зокрема, на них Берлусконі просить дівчину зачекати його в ліжку, поки він прийме душ.

За інформацією Associated Press, адвокат італійського прем"єра вже оскаржив справжність аудіозаписів, заявивши, що вони є "безсоромними, абсолютно неналежними матеріалами та фальшивкою".

Відомий своєю безпосередністю Берлусконі не перший рік є об"єктом пильної уваги світової преси. Прем"єр не раз опинявся в центрі пікантних історій, а недвозначні вислови політика викликали публічне незадоволення його дружини. Так, два роки тому Берлусконі довелося вибачитися перед Веронікою Ларіо за флірт із молодою актрисою на вечірці.

До публічної сварки з дружиною привела і недавня ідея Берлусконі підбирати в свою партію жінок для участі в європейських виборах. Політик заявив, що його партія буде відбирати жінок, щоб "оновити свої ряди культурними і добре підготовленими" членами. На думку прем"єра, нові кандидатки не повинні бути схожими на "людей, які погано пахнуть і погано одягнені", які представляють в парламенті країни "деякі партії". Ларіо назвала цю ідею безсоромним маренням, яке придумано "для розваги імператора".

Нагадаємо, чашу терпіння законної дружини переповнила присутність 72-річного прем"єра на святкуванні дня народження 18-річної неаполітанки. Звинувативши чоловіка в захопленні малолітніми дівчатами, Ларіо заявила, що подає на розлучення, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «Італійські газети розмістили на сайтах аудіозаписи розмови Берлусконі з повією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі