четвер, 07 травня 2009 18:36

Дружина Сільвіо Берлусконі подала на розлучення
5

Вероніка Ларіо десять років зважувалася на розірвання шлюбу із Сільвіо Берлусконі. Вона тривалий час живе окремо від чоловіка на віллі поблизу Мілана
Фото: фото: REUTERS
 Прем’єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі полюбляє розмовляти по телефону. ”За обідом, за вечерею, навіть на Різдво за сімейним столом відповідає на дзвінки”, — скаржиться дружина Вероніка Ларіо
Із першою дружиною Карлою Ельвірою Дааль Ольо (на фото) Сільвіо Берлусконі розлучився у 1985 році, коли у нього вже народилися троє дітей від актриси Вероніки Ларіо
26 квітня Сільвіо Берлусконі поїхав на святкування дня народження Ноемі Летиції у Неаполі. Подарував їй діамантове кольє (на фото поруч) . Після цього дружина політика оголосила про намір розлучитися

52-річна колишня актриса Вероніка Ларіо (справжнє ім"я — Міріам Раффаелла Бартоліні) подала на розлучення із 72-річним прем"єр-міністром Італії Сільвіо Берлусконі. У шлюбі пара живе з 1990 року.

— Я вже 10 років роздумую про розлучення. За обідом Сільвіо постійно говорить по телефону, за вечерею — те саме. Навіть на Різдво за сімейним столом відповідає на дзвінки. А тепер скажу: досить цього шлюбу! Стосунки чоловіка з іншими жінками мене більше не бентежать. Я не житиму з людиною, яка зустрічається з малолітками, — заявила Вероніка Ларіо у минулі вихідні. Преса тоді саме написала про вечірку з нагоди 18-річчя Ноемі Летиції в Неаполі, на яку завітав прем"єр-міністр.

— Це був сюрприз! Він зайшов, як завжди, усміхнений і поцілував мене в щоку. Я розплакалася, — розповідає дівчина. — Називаю його "президентом" або "татусем". Так само кличу свого батька.

У подарунок Ноемі Берлусконі приніс діамантове кольє. Кажуть, їхній роман триває рік. Летиція щомісяця приїздить у Рим. Вероніка Ларіо живе у маєтку в Макеріо під Міланом.

— Я лише допомагаю дитині свого близького друга, — пояснює Сільвіо Берлусконі свою симпатію до дівчини.

Ларіо публічно критикує чоловіка за загравання з моделями й актрисами. Два роки тому на одній вечірці прем"єр-міністр сказав 32-річній телеведучій Марії Карфаньї: "Якби я був вільним — негайно одружився б із тобою". Вероніка у відкритому листі в газету "Республіка" зажадала вибачень. Берлусконі покаявся. Через місяць Карфанья стала його прес-секретарем, а згодом — міністром із питань рівних можливостей.

— Мені нема за що вибачатися перед дружиною. Навпаки — це вона повинна просити пробачення, бо мала інтимні стосунки з лівоцентристом (мером Венеції Массімо Каччіарі. — "ГПУ"). Але дітей мені шкода. У вихідні поїду зі своїм братом Паоло в Мілан — рятувати шлюб.

У Берлусконі троє дітей від Вероніки Ларіо: 24-річна Барбара, Елеонора, 22 роки, та 20-річний Луїджі. Вони народилися до одруження батьків. Сільвіо і Вероніка познайомилися у 1980-му, коли політик був у шлюбі із  Карлою Ельвірою Дааль Ольо. Свою другу дружину багатий підприємець Сільвіо побачив у виставі "Чудовий рогоносець", де вона грала напівоголеною. Сільвіо так сподобалася актриса, що після вистави він увірвався до неї в гримерку і запросив на побачення.

Після розлучення із Ельвірою Берлусконі забрав дітей від першого шлюбу до себе. 43-річна донька Марина Ельвіра торік у грудні першою із його нащадків вийшла заміж. Її 41-річний брат П"єр живе із телеведучою Сільвією Тоффанін.

Берлусконі вважають одним із найбагатших італійців. Його статки сягають $6,5 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Сільвіо Берлусконі подала на розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі