вівторок, 23 березня 2021 11:33

"Іра підключена до ШВЛ, її нирки самостійно не працюють" - на порятунок мами двох малих дітей потрібна допомога

Автор: Фото надане Павлом Михайлюком
  32-річна Ірина Герасимчук із Рівного підключена до апарату штучної вентиляції легень, нирки самостійно не працюють, тричі на тиждень їй роблять гемодіаліз.  На лікування щодня потрібно від 6 до 10 тис.грн.
32-річна Ірина Герасимчук із Рівного підключена до апарату штучної вентиляції легень, нирки самостійно не працюють, тричі на тиждень їй роблять гемодіаліз. На лікування щодня потрібно від 6 до 10 тис.грн.

32-річна Ірина Герасимчук із Рівного перебуває в інтенсивній терапії обласної лікарні. Жінка підключена до апарату штучної вентиляції легень, нирки самостійно не працюють, тричі на тиждень їй роблять гемодіаліз. На лікування щодня потрібно від 6 до 10 тис. грн.

"Іра на Новий рік захворіла коронавірусом. Лікувалася дома за рекомендаціями сімейного лікаря. Аналізи були в нормі. Але згодом їй стало гірше. Періодично піднімався тиск. І 12 березня швидка допомога доставила її в обласну лікарню у відділення інтенсивної терапії. В Іри виявили двобічну пневмонію. Її підключили до апарату штучної вентиляції легень. Тричі на тиждень роблять гемодіаліз, бо нирки самостійно не працюють. Декілька днів Іра була без свідомості. Стан її важкий. Говорити не може через значні труднощі при диханні. Лікарі кажуть, що лікування може тривати тижнями. На препарати щодня потрібно від 6 до 10 тис. грн. За цей період мною витрачена значна сума власних заощаджень. Лікар каже, що перебування Іри у відділенні інтенсивної терапії може продовжуватись тижнями. Іра є моєю цивільною дружиною. З рідні у неї лише мама і 2 малолітніх дітей. Тому звертаюся до небайдужих людей відгукнутися на наше горе та допомогти в міру можливості кожного", - розповів Gazeta.ua Павло Михайлюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Борг оплатити треба терміново" - на продовження лікування сина батьки просять допомоги

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 4149 4390 1319 3416 (Герасимчук Ірини Вікторівни).
карта Монобанку: 4149 4390 1319 3416 (Михайлюк Павло Віталійович), його контакти: 0(97) 795 00 26.

Зараз ви читаєте новину «"Іра підключена до ШВЛ, її нирки самостійно не працюють" - на порятунок мами двох малих дітей потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі