понеділок, 08 липня 2024 18:29

Ігнат розповів про деталі масованого обстрілу

Ігнат розповів про деталі масованого обстрілу
Ракети летіли на надмалих висотах. Фото: МОЗ

Ворог постійно удосконалює не лише розвідувальні та ударні БпЛА, а й інші засоби повітряного нападу.

Росіяни оснащують ракети додатковими засобами, зокрема радіолокаційними та тепловими пастками. Про це написав колишній речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Він висловився про сьогоднішню масовану атаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як допомогти лікарні "Охматдит": опублікували реквізити

"Під час сьогоднішнього удару крилаті ракети летіли на надмалих висотах, бойова робота по них велася подекуди на висоті до півсотні метрів, що, звісно, теж може призвести до жахливих наслідків на землі. Тож не ігноруйте тривогу, особливо, коли точно відомо про рух ракет чи дронів у вашому напрямку", - вказав Ігнат.

8 липня російські війська здійснили повітряну атаку різними видами ракет по Україні і столиці. Внаслідок ворожої атаки були руйнування і пошкодження цивільної інфраструктури у семи районах Києва.

У Шевченківському районі постраждала дитяча лікарня "Охмадит", руйнування; у Голосіївському - пошкоджено будівлю дитячого садка і житлового будинку, горіли автомобілі; у Солом'янському районі було пошкоджено офісну будівлю; у Дніпровському - палали уламки у житловій забудові; в Дарницькому - пошкоджено приватний будинок; у Святошинському районі горіли уламки біля житлової будівлі; також виникла пожежа у приміщені одного з підприємств; у Деснянському районі було займання будинку.

Зараз ви читаєте новину «Ігнат розповів про деталі масованого обстрілу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі