понеділок, 28 лютого 2022 13:26

"Іди нах*й, російський поїзд": УЗ закликала світ зупинити перевезення з РФ

"Іди нах*й, російський поїзд": УЗ закликала світ зупинити перевезення з РФ
Укрзалізниця уже п'ятий день працює під вибухи снарядів та постріли. Фото: t.me/UkrzalInfo

Укрзалізниця звернулася до всіх країн Європи та Азії із закликом зупинити будь-яку взаємодію залізничних адміністрацій із Росією.

Відповідне звернення розіслали до адміністрацій усіх залізниць, які здійснюють перевезення з РФ, повідомляє пресслужба перевізника.

"Закликаємо залізничні адміністрації всіх країн, які межують з Росією, припинити вантажне та пасажирське залізничне сполучення з цією країною. Також закликаємо припинити будь-яку взаємодію систем та виключити РЖД з усіх міжнародних організацій", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця продовжує роботу: змінений графік руху поїздів

Укрзалізниця уже п'ятий день працює під вибухи снарядів та постріли. Вивозить мирне населення з-під обстрілів та здійснює пасажирські перевезення там, де це можливо.

"Провідник, складач поїздів, диспетчер, машиніст РЖД, який виконує злочинні накази та везе танки, воєнну техніку та окупантів до кордонів України, ти більше ніколи не матимеш почесне звання залізничника, ти — вбивця. Своїми діями ти вбиваєш мирне населення та чиниш геноцид над українським народом", - додає перевізник.

В Україні п'ятий день триває повномасштабна війна з Росією. Поки наші військові захищають території, цивільні українці активно підіймають бойовий дух у соцемережах - постять кумедні картинки, фото та дописи про окупантів і президента країни-агресора Володимира Путіна.

Укравтодор створив новий "дороговказ" спеціально для росіян, щоб ті "краще орієнтувались". На знаку в усі сторони вказали дорогу "Нах*й". Разом з тим Укравтодор закликав громадян демонтувати справжні дороговкази, щоб окупанти не могли знайти потрібного напряму. А Укрзалізниця запустила потяг з підписом "Путін ху*ло".

Зараз ви читаєте новину «"Іди нах*й, російський поїзд": УЗ закликала світ зупинити перевезення з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі