субота, 25 січня 2014 19:50

"Хто має зброю, кажіть сусідам" - нова заява Української асоціації власників зброї

"Хто має зброю, кажіть сусідам" - нова заява Української асоціації власників зброї

Українські зброєвласники закликають не стріляти на мітингах. Через стан у країні профільна асоціація поширює нове звернення до громадян.

"Є люди, які хочуть заробити швидкі політичні дивіденди на реалізаціїї кривавого сценарію в Україні. Для них життя українців інструмент у досягненні особистих цілей. Будьте уважні - не піддавайтеся на провокації, бережіть свої родини та нашу Україну", - сказав голова Української асоціації власників зброї Георгій Учайкін кореспондентові Gazeta.ua.

На сайті асоціації зброярські спільноти оприлюднили таку заяву:

Ми всі знаходимося під впливом інформації, яка, нажаль, зараз не є повною та достовірною, що робить і без того напружену ситуацію в нашій країні вкрай небезпечною.

Все гучніше лунають заклики приносити зброю або навіть використовувати її в протистоянні, яке триває.

З огляду на обставини ми вважаємо, що нашим першочерговим завданням є безпека наших родин, домівок майна та сусідів. Виконання цього завдання стане шляхом до унеможливлення подальшого розвитку кризи.

Ми маємо дотримуватися правила, яке добре відомо кожному власнику зброї - скільки нас вийшло з дому, стільки ж має повернутися. Це все наша з вами відповідальність. Зараз цього ніхто не зробить крім нас.

Тримайте свою зброю вдома! Це і є наша з вами Україна.

Пам'ятайте, що ви не поодинокі і поруч з вами є такі ж самі відповідальні люди. Встановлюйте з ними зв'язки та підтримуйте один одного. Не піддавайтеся на істеричні заклики псевдополітиків. Використовуйте та розповсюджуйте тільки достовірну й перевірену інформацію.

Пам'ятка для власників зброї на час кризи:

1. Перевірте умови зберігання зброї, щоб унеможливити доступ до неї сторонніх осіб.

2. Перевірте стан зброї та боєприпасів. Відкладіть прострочені та пошкодженні набої.

3. Познайомтесь зі своїми сусідами. Повідомте їм, що ви є власником зброї і у разі загострення поточної ситуації вони можуть звертатися до вас за допомогою.

4. У разі загострення ситуації забезпечте наявність вдома необхідного запасу продуктів, води та медикаментів першої необхідності.

Це звернення було ухвалене на нараді зброярських спільнот 25 січня 2014 року. м. Київ.

При потребі кажуть звертатися в асоціацію за адресою [email protected]

Зараз ви читаєте новину «"Хто має зброю, кажіть сусідам" - нова заява Української асоціації власників зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі