пʼятниця, 15 грудня 2023 09:10

Хто до Нового року має шанс досягти кар'єрних висот - астрологиня назвала п'ять знаків-щасливчиків

Хто до Нового року має шанс досягти кар'єрних висот - астрологиня назвала п'ять знаків-щасливчиків
Краще за всіх цього дня почуватимуться Леви, Діви, Терези, Скорпіони та Водолії. Фото: pixabay.com

15 грудня перенесіть співбесіду. Без крайньої потреби не варто звертатися з проханням про допомогу. Люди будуть схильні відмовляти одне одному. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відсутність стабільності й постійна зміна зовнішніх обставин тривожитимуть людей, - говорить астрологиня. - Не бажано запускати в роботу нові проєкти. Вони не дадуть очікуваного результату. Розраховуйте на власні сили й ресурси, плануючи день. Час випробування для закоханих. Через недовіру й дріб'язковість можуть руйнуватися стосунки. Вечір подарує цікаві зустрічі. Завітайте в гості до друзів. Зробіть щось приємне близьким людям. Триває період підвищеної аварійності на автошляхах. Пильнуйте за кермом. Уникайте стресових ситуацій. Нервова система буде надто вразливою цього дня. Краще за всіх почуватимуться Леви, Діви, Терези, Скорпіони та Водолії. Ці знаки-щасливчики до Нового року мають шанс досягти кар'єрних висот".

Овен (21 березня - 20 квітня)

У п'ятницю і вихідні можна планувати купівлю і продаж нерухомості, завершувати ремонти в домі. Похід до стоматолога заплануйте на наступний тиждень.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Цього дня краще утриматися від запуску нових проєктів. Почніть складати плани на кінець року і січень. Прислухайтеся до підказок долі. Будьте уважними до всього, що відбувається навколо.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Доведеться відновити стосунки з людьми, які раніше на деякий час зникли з вашого життя. Ви навряд чи будете задоволені від цього. Потерпіть. Прийміть їх у гості та не заводьте розмов про минуле.

Рак (22 червня - 22 липня)

Накопичилося багато роботи, яку треба закінчити до Нового року. Заохочуйте дітей до допомоги по дому. Вони будуть хорошими помічниками та охоче візьмуть на себе частину хатніх обов'язків.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не варто купувати побутову техніку. Вона часто виходитиме з ладу. Кохані вороже сприйматимуть людей із вашого минулого. Не варто знайомити їх зі своїми однокласниками чи друзями.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Це період відновлення від нещодавно перенесених грипу чи коронавірусу. Зробіть собі відпочинок. Насолодіться святковою атмосферою у крамницях. Шкіра буде сухою. Користуйтеся зволожуючими лосьйонами і кремами, пийте більше води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2024 рік у датах: астрологиня підказала, коли краще одружуватися, розпочинати бізнес і змінювати роботу

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Родичі намагатимуться підшукати вам пару. Ввічливо відмовтеся від їхніх пропозицій. Свою половинку ви зустрінете там, де найменше на це сподіваєтеся. Доля подарує неймовірну зустріч. Про таке кохання пишуть у книжках.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не чекайте особливої нагоди, щоб заявити світу про себе. Відкриєте у собі нові таланти, впевненіше рухатиметеся до поставленої цілі. Конкуренти лише спостерігатимуть за тим, як ви насолоджуєтеся успіхом та перемогою. Вдалими виявляться відрядження та подорожі в межах вашої області.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не викликайте заздрості в оточуючих. Тримайте у таємниці власні плани. Це вдалий час, аби купувати смартфони і планшети. Роботою техніки будете задоволені багато років.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Повернуть борги, на які давно чекаєте. Втомлюватиме увага залицяльників. Навчіться говорити "ні". Не давайте марних сподівань, якщо не плануєте йти на побачення з ними. Будьте щедрими. Долучайтеся до роботи волонтерів. Збирайте допомогу для бійців.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Ваша оселя наповниться радощами та сміхом. Зустрічайте гостей, радійте появі нових членів у родині. Народжуватимуться племінники, похресники, діти та онуки.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Багато вагатиметеся, тому чимало справ відкладете на потім. Зараз дійсно не час дбати про кар'єру. Облаштовуйте оселю – свій надійний тил. Зробіть косметичний ремонт та генеральне прибирання.

2024 рік буде багатим на освідчення та весілля. Люди охоче братимуть шлюби, бо жадатимуть бути щасливими тут і зараз. Астрологиня дала любовний прогноз на 2024 рік і розповіла, хто має шанс зустріти свою долю у високосному році.

Зараз ви читаєте новину «Хто до Нового року має шанс досягти кар'єрних висот - астрологиня назвала п'ять знаків-щасливчиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі