вівторок, 19 червня 2007 09:39

Хеллі Беррі: "Моя головна помилка - тату на дупі" (ФОТО)

Актриса зробила на сідницях татуїровку з ім"ям свого першого чоловіка – Девіда Джастіса, яку після розлучення довелося переробити у квітку соняшнику.

40-річна володарка "Оскара" розповіла, що потім їй довелося переробити татуїровку, змінивши її на квітку соняшнику. "Я вибрала соняшник, тому що з приходом темноти вони закриваються, щоб відродитися. Дарма я взагалі зробила цю татуїровку. Чиста гладка шкіра завжди краща", - сказала Халлі Беррі.

Зірка була одружена двічі. У 1992 році вона повінчалася з баскетболістом Девідом Джастісом, якого дуже любила. Коли через чотири роки їх шлюб розпався, актриса була у відчаї і навіть намагалася звести рахунки з життям, отруївшись угарним газом.
Після цього Халлі пройшла курс реабілітації, а у 2001 році знову вийшла заміж за музиканта Еріка Бенета. Їх союз розпався у 2005 році.
Після цього знаменитість дала собі слово, що ніколи більше не піде під вінець. Недавно у одному з інтерв"ю вона сказала: "Я усвідомила, що люди можуть розділити один з одним життя і без обручки і свідоцтва. Після мого останнього розлучення я відчула, що це не зовсім те, що я чекала від відносин, і я подумала, що краще мені взагалі бути одній".
Зараз Халлі живе разом з манекенником Габліелем Обрі, який на дев"ять років молодше за неї, і прагне завести дитину, нехай навіть шляхом усиновлення, пише "ФактNews".

Зараз ви читаєте новину «Хеллі Беррі: "Моя головна помилка - тату на дупі" (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі