вівторок, 14 липня 2009 15:10

ХАМАС звинуватив Ізраїль в контрабанді збудливої жуйки

ХАМАС звинуватив Ізраїль в контрабанді збудливої жуйки
Палестинський ісламістський рух ХАМАС звинуватив ізраїльську розвідку в постачаннях в Сектор Газа жувальної гумки, яка збуджує сексуальний апетит. За версією представника руху Іслама Шахвана, це робиться для того, щоб "знищити" юне покоління палестинців. Його слова передає газета "Едіот Ахронот".

За версією ХАМАСу, жуйку незаконно провозять через кордон Ізраїлю з Газою, після чого її поширюють серед торговців. Один палестинський наркодилер зізнався поліції, що займався збутом збудливої жувальної гумки. За його словами, товар поставляли з Ізраїлю.

Декілька підозрюваних в збуті жуйки вже затримані. За словами Шахвана, шпигуни "Моссаду" підмовляли дилерів поширювати її безкоштовно.

Звинувачення ХАМАСу на адресу Ізраїлю прозвучали після того, як палестинець поскаржився на те, що його дочка, яка жувала гумку, випробувала незвичайні побічні ефекти.

За версією представника руху, Тель-Авів має намір зруйнувати палестинське суспільство і нашкодити молодому поколінню, поширюючи сексуальні стимулятори і наркотики. Шахван, втім, відзначив, що наркотики поставляються в Сектор Газа в основному через підземні тунелі на кордоні з Єгиптом, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «ХАМАС звинуватив Ізраїль в контрабанді збудливої жуйки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі