середа, 16 квітня 2008 18:08

Грузія звинуватила Росію в анексії своїх територій

Найближчим часом буде скликано засідання ради нацбезпеки, на якій буде вироблена тактика дій Тбілісі у відповідь на кроки Росії відносно Абхазії та Південної Осетії, сказав голова парламентського комітету із зовнішніх зв"язків Костянтин Габашвілі.

Президент Росії в середу доручив уряду розробити заходи по наданню предметної допомоги населенню Абхазії і Південної Осетії.

"Будуть розроблені у відповідь заходи. Відбудеться засідання радбезу і буде проаналізована ситуація. Відповідні кроки ми теж зробимо зі свого боку, уточнювати які, зараз не буду", - сказав Габашвілі.

За словами грузинського депутата, Росія приступила до конкретних дій, "які спрямовані на ще більше погіршення наших двосторонніх відносин".

"Дії Росії схожі на агресію. Москва без офіційного визнання Абхазії і Південної Осетії робить дії з фактичної анексії територій Грузії", - сказав Габашвілі. "Новости-Грузия".

Зараз ви читаєте новину «Грузія звинуватила Росію в анексії своїх територій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі