пʼятниця, 19 липня 2024 09:10

Гроші сипатимуться їм на голову: астрологиня назвала три найуспішніші знаки

Гроші сипатимуться їм на голову: астрологиня назвала три найуспішніші знаки
Почуватиметеся справжніми щасливчиками. Успіх підстерігатиме вас з кожного боку. Фото: pixabay.com

19 липня робіть усе за планом, й успіх не забариться. Дорогі вам люди будуть ніжними і вразливими. Час від часу відволікайтеся від роботи, аби провести час з ними.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Грошей стає більше, - говорить астрологиня. - Подбайте, щоб розумно їх розподілити. Заощаджуйте, гасіть борги, збирайте кошти на покупку мрії. Зараз до крамниці не йдіть. Продавці намагатимуться збути бракований товар. Леви, Скорпіони та Водолії почуватимуться справжніми щасливчиками. Гроші сипатимуться їм на голову. Успіх підстерігатиме вас з кожного боку. Легко набиратимете зайву вагу. Забудьте на кілька тижнів про булочки й цукерки. Побачення виявляться нецікавими. Знайти пару зараз не вдасться. Не здавайте у ремонт побутову техніку. Дешевше буде купити нову".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Ви зібрані та організовані, впевнені у своїх силах. Не час змінювати рід діяльності. Варто докласти зусиль, аби зберегти те, що маєте.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Грошей небагато, але ви зумієте мудро ними скористатися. Не обіцяйте фінансову допомогу комусь з друзів. Через це посваритеся з ними.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Відчуєте себе щасливчиком. Не опирайтеся долі. Якщо спізнюєтеся кудись через дитячі примхи чи зламане авто, не засмучуйтеся. Це вбереже від неприємностей.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не чекайте, поки стане краще. Робіть усе, аби добре було тут і зараз. Лише не варто у цей час щось кардинально змінювати на роботі, бо цим нашкодите собі та бізнесу.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Марно намагаєтеся змагатися з кимось чи показати себе з кращого боку. Вами і так усі захоплюються. Доробіть те, на що раніше бракувало часу. Це ідеалий час для купівлі житла. Зараз вистачить грошей і зв'язків.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Годі сидіти на двох стільцях. Визначтеся, чим хочете займатися. Зараз вдасться вигідно змінити місце роботи та проживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймістичніший день у році: кому пощастить круто змінити своє життя на краще

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Добре все пройде у людей, які вміють чекати. Не поспішайте. Конкуренти все одно залишаться позаду, а ви святкуватимете перемогу. До серпня не варто починати власну справу. Відкриті крамнички та станції техогляду будуть збитковими.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Грошей буде вдосталь, але вони постійно зникатимуть. Досить звинувачувати у витратах коханих. Треба більше заробляти, а не намагатися на всьому зекономити.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не тринькайте усі кошти одразу. Добре обдумайте кожну покупку. Викресліть зі списку речі, без яких можна обійтися. Багатими та успішними стануть ті, хто мудро вкладатиме зароблені кошти. Це вдалий період, аби купувати нерухомість.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Навколо буде багато спокус. Важко буде втриматися, аби не витратити більше, ніж планували. Люди частіше братимуть кредити, а потім ламатимуть голову над тим, як повернути борги.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гарний час, аби придбати меблі для кухні і вітальні. Зумієте вдало змінити інтер'єр. Якщо планували купити нерухомість чи земельну ділянку, це краще зробити восени.

Риби (21 лютого - 20 березня)

П'ятниця для вас розпочнеться з небаченого успіху. Високі заробітки чекають на тих, хто не здається. Не відмовляйтеся від роботи у вихідні. За неї гарно заплатять.

Тиждень з 15 по 21 липня - це період великих можливостей. На все вистачатиме сили і часу. Астрологиня назвала чотири знаки, яким гарантований успіх.

Зараз ви читаєте новину «Гроші сипатимуться їм на голову: астрологиня назвала три найуспішніші знаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі