четвер, 16 квітня 2009 09:04

Грабіжники з дитячим пістолетом "обчистили" відділення "Ощадбанку"

Грабіжники з дитячим пістолетом "обчистили" відділення "Ощадбанку"

У Дніпропетровську пограбували відділення "Ощадбанку", повідомило джерело в правоохоронних органах. Воно було розташоване на вулиці Косіора 21 в під"їзді п"ятиповерхової "хрущовки". Інцидент відбувся в середу близько 16.00.

В ході слідчих дій стало відомо, що в пограбуванні взяло участь двоє молодих чоловіків, які були одягнені в чорні маски і чорні костюми.

Зловмисники загрожували касирам предметом, схожим на пістолет. Один з них перестрибнув через стійку ощадкаси і забрав 60 тис. гривень. В цей час жінка - касир встигла натиснути кнопку сигналізації. Приватна охоронна фірма, що приїхала через декілька хвилин на місце події, грабіжників вже не застала.

Як повідомляє інформоване джерело в правоохоронних органах, опитування свідків показало, що вибігаючи з відділення "Ощадбанка", грабіжники наштовхнулися на пенсіонерку, яка повідомила, що в руках грабіжників був предмет, схожий на дитячий пістолет.

Співробітники міліції ведуть пошуки нападаючих за допомогою собак. Під час нападу ніхто із співробітників ощадкаси не постраждав.

Точну суму викраденого співробітники ощадкаси назвати не можуть. За попередніми даними, окрім грошей, нападаючі забрали і лотерейні квитки. Остаточну суму збитків буде встановлена після проведення ревізії.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Раніше Gazeta.ua писала про тих, як легко в Україні пограбувати відділеннякомерційного банку.

"Інтерфакс-Україна"

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники з дитячим пістолетом "обчистили" відділення "Ощадбанку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі