субота, 23 липня 2022 06:00

Гороскоп на вихідні: у чиєму гаманці стане більше грошей

Гороскоп на вихідні: у чиєму гаманці стане більше грошей
Дайте відпочити очам. На деякий час відмовтеся від гаджетів. Фото: pixabay.com

23–24 липня переважатиме позитивний настрій. Люди будуть легкими на підйом. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ці вихідні обіцяють бути цікавими, – говорить астрологиня. – Походи та дружні вечірки пройдуть весело й без неприємних несподіванок. Тиждень був непростим. Подбайте про повноцінний відпочинок. Більше грошей стане у гаманці Овнів, Скорпіонів і Риб. Іншим варто компенсувати брак грошей фантазією. Займайтеся командними видами спорту. Організовуйте корпоративи. Це сприятиме зміцненню колективу. Дайте відпочити очам. Не беріться за копітку роботу. Відпочиньте від гаджетів. Прихистіть кота чи собаку, яких покинули господарі. Вони стануть розрадою на багато років".

Овен

Не шукайте підтримки від впливових людей. Надійним плечем стануть друзі. Беріть участь у благодійній акції. Робіть добро. Початок нового курсу лікування відкладіть.

Телець

Не варто сильно перейматися через матеріальну скруту. Це не завадить вашому відпочинку. Ставтеся з гумором до дрібних негараздів. Запишіться до косметолога.

Близнюки

Поєднуйте відпочинок з діловими перемовинами. У невимушеній обстановці вдасться домовитися про важливе. Не час засмагати. Бережіть шкіру від сонця.

Рак

Не дозволяйте знайомим втягнути вас в авантюру. Не поширюйте пліток. Закулісні ігрища зіпсують вам відпочинок. Більше дихайте свіжим повітрям.

Лев

Складний період залишився позаду. Далі обставини складатимуться на вашу користь. Набирайтеся сили. Попереду багато роботи. Бережіть очі від травм.

Діва

Відпочивайте в колі добрих знайомих. Не варто прагнути високого товариства. Ви будете почуватися чужинцем у їхньому оточенні. Зроблені покупки будуть вдалими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В НБУ розказали, коли стабілізується готівковий курс долара

Терези

Здатність перебільшувати позбавить вас об'єктивності. Особливо коли йдеться про фінансові можливості. Оберіть економний варіант відпочинку. Не переїдайте.

Скорпіон

Доведеться миритися з галасливою компанією у домі. Проте серед гостей будуть і цікаві для вас люди. Дозвольте собі розслабитися.

Стрілець

Не залишайтеся на самоті. На вас чекають чудові романтичні пригоди. Нехай справи зачекають. Подбайте про особисте. Активний відпочинок підійде якнайкраще.

Козеріг

Родинні плани на відпочинок вам не сподобаються. Не сперечайтеся. Побудьте на самоті. Тиша стане для вас кращою атмосферою. Попрацюйте в саду.

Водолій

Беріть участь у змаганнях та дискусіях. Вам доведеться зустрітися з сильними суперниками. Це неабияк мобілізує всі ваші таланти. З'явиться стимул до саморозвитку.

Риби

Ці вихідні можуть стати по-справжньому щасливими. Не засиджуйтеся вдома. Дайте волю фантазії. Особливо приємними обіцяють бути вечірні години.

Цього літа в Україні очікуються аномально високі температури. Особливо спекотно буде в західних областях. У серпні температура повітря може відповідати кліматичній нормі, характерній для цього місяця.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: у чиєму гаманці стане більше грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі