четвер, 09 вересня 2021 14:01

Гороскоп на 9 вересня: які знаки зодіаку можуть похвалитися міцним здоров'ям

Гороскоп на 9 вересня: які знаки зодіаку можуть похвалитися міцним здоров'ям
Варто посилити догляд за зубами і яснами. Фото: pixabay.com

9 вересня не шкодуйте грошей на фітнес чи заняття в тренажерному залі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не налягайте на тонізувальні напої та слідкуйте за тиском, - говорить астрологиня. - Підвищується ламкість судин. Легко виникатимуть синці. Через гормональний збій можете набрати зайву вагу. Відмовтеся від перекусів на вулиці. Варто посилити догляд за зубами і яснами. Вони можуть кровоточити. Замініть зубну пасту. Овни, Стрільці й Козероги можуть похвалитися міцним здоров'ям".

Овен

Підвищується ламкість волосся й нігтів. Займіться їх укріпленням. Відвідайте перукарню у другій половині дня. Нова зачіска личитиме вам.

Телець

Уповільнюються обмінні процеси в організмі. Не переобтяжуйте шлунок. Продумайте денний раціон. Бажано не вживати несумісні один з одним продукти.

Близнюки

Мийте руки перед їдою. Піддавайте термічній обробці продукти. Перевіряйте строк реалізації консервів. Є ризик захворювання на кишкову інфекцію.

Рак

Добра нагода позбавитися шкідливих звичок. Вашим намірам сприятимуть зірки. Підтримуйте здоровий спосіб життя. Зберігайте бадьорий настрій.

Лев

Добрий час для проведення оздоровчих процедур. Займіться загартуванням організму. Відвідайте басейн.

Діва

Нагадає про себе хвора печінка. Розпочніть черговий курс лікування. Відмовтеся від смажених та гострих страв. Не слід зловживати алкоголем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 9 вересня: яким знакам не щастить у коханні

Терези

Турбуватимуть болі у суглобах. Погіршується рухливість кінцівок. Дозуйте навантаження під час тренувань. Бережіть коліна від травм.

Скорпіон

Не допускайте статевих контактів з випадковими партнерами. Стережіться інфекційних захворювань. Оперативне лікування органів репродуктивної системи слід відкласти.

Стрілець

Добре обробляйте поверхню рани або післяопераційного шва. Запобігайте нагноєнню. Глибоке очищення шкіри обличчя довірте косметологу.

Козеріг

Активізуватиметься процес відкладання солей у суглобах. Намагайтеся запобігти подальшому розвитку остеохондрозу. Пройдіть курс лікувального масажу.

Водолій

Тривале перебування поруч з кондиціонером спровокує нежить. Проведіть профілактичні процедури для запобігання загострення гаймориту. Стережіться протягів.

Риби

Слідкуйте за роботою серця. Контролюйте показники артеріального тиску. Різкі його коливання можуть призвести до розриву судин. Стережіться внутрішніх крововиливів.

Астрологиня зробила гороскоп на вересень і розповіла, хто відчує себе переможцем.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 вересня: які знаки зодіаку можуть похвалитися міцним здоров'ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі