пʼятниця, 09 жовтня 2020 07:00

Гороскоп на 9 жовтня: чого не можна робити у цю п'ятницю

Гороскоп на 9 жовтня: чого не можна робити у цю п'ятницю
Не висловлюйте матеріальних претензій партнерам. Ця тема легко переросте у конфлікт. Фото: pixabay.com

9 жовтня обставини тиснутимуть на вас. Шукайте підтримки серед найближчих людей. Сторонні захочуть скористатися вашим складним становищем. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Уповільнюється реакція людей на зовнішні подразники, - говорить астролог. - Пильнуйте за кермом та під час роботи з механізмами. Підвищується аварійність на виробництві. У цю п'ятницю не можна позичати гроші, знайомити коханих з батьками, купувати та продавати авто. Вигідних пропозицій не буде, а свою власність віддасте за безцінь. Оточуючі будуть надто чутливими. Невлучно сказане слово викликатиме хвилю емоцій. Домінуватимуть батьківські почуття. Більшість часу ви присвятите дітям. Можна подумати і про поповнення родини. Не висловлюйте матеріальних претензій партнерам. Ця тема легко переросте у конфлікт. Поговоріть про щось приємне за сімейною вечерею".

Овен

Кишеня залишається напівпорожньою. Та ваші винаходи можуть незабаром принести чималий прибуток. Працюйте на перспективу.

Телець

Надійдуть очікувані гроші. Можна дозволити собі придбати давно вимріяні речі. Краще проходитимуть фінансові операції перед кінцем робочого дня.

Близнюки

Кохані захопляться спілкуванням з іншими людьми. Одноманітність ваших діалогів їх втомила. Спробуйте чимось зацікавити милих.

Рак

Потребуватиме ремонту техніка. Кілька дрібних фінансових невдач зіпсують настрій. Це не ваш день. Тож сподіватися на збільшення прибутку не варто.

Лев

Особисті плани може перервати прикра несподіванка. Краще не сідайте у цей день за кермо. Залишайтеся на зв'язку з рідними.

Діва

Добрі заробітки принесе співпраця з іншими людьми. Самотужки значної суми не заробити. Вчасно сплачуйте податки. Не наражайтеся на штрафні санкції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 5-11 жовтня: астролог назвала найкращі дні цього тижня

Терези

Проблем з фінансами не буде. Грошові перекази надійдуть без затримки. Відкладіть деяку суму на підтримання здоров'я.

Скорпіон

Ви одержите добру винагороду за свою працю. Заробіток перевищить ваші сподівання. Порадуйте себе смачненьким.

Стрілець

Змін на краще у стосунках не передбачається. Кохані не підтримуватимуть ваших ініціатив. Дійте на власний розсуд.

Козеріг

Перебування у полоні романтичних ілюзій зробить вас сліпими. Ви не бачитимете чеснот своїх партнерів і переоцінюватимете нових знайомих.

Водолій

Один з найважчих днів. Ви ризикуєте спустити багато коштів на задоволення власних забаганок. Думайте про наступний день. Ведіть планову економіку.

Риби

Не призначайте побачень на цей вечір. Приємна розмова не складеться. Наговорите зайвого один одному.

Астролог дала прогноз на жовтень. Коли чекати на Блакитний Місяць і чим цікава ця містична подія.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 жовтня: чого не можна робити у цю п'ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі