пʼятниця, 09 липня 2021 07:01

Гороскоп на 9 липня: для кого настає зоряний час

Гороскоп на 9 липня: для кого настає зоряний час
Найбільш чутливі натури скаржитимуться на безсоння. Частіше робіть перерви на відпочинок. Фото: pixabay.com

9 липня – доба напередодні молодика. Втома і сонливість братимуть гору над людьми. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Різко знижується працездатність, розсіюватиметься увага, - розповідає астрологиня. – Не плануйте щільного графіку життя. Бажано раніше закінчити робочий день. Турбуватимуть тривожні передчуття. Найбільш чутливі натури скаржитимуться на безсоння. Частіше робіть перерви на відпочинок. Не впроваждуйте нічого нового. Великі покупки бажано планувати на неділю. Відправлятися у подорож також бажано на пару днів пізніше. Зоряний час настає у Левів і Стрільців. Беріться за справи, які раніше здавалися непідйомними. Тепер вам багато чого буде під силу".

Овен

Зберігайте відчуття реальності. Не погоджуйтеся на участь у сумнівних фінансових проектах. Про вашу вигоду партнери не дбатимуть.

Телець

Інфляційні процеси помітно вплинуть на ваш гаманець. Збільшуйте інтенсивність праці для збереження достатнього прибутку.

Близнюки

Вам не щаститиме у торговельних операціях. Очікувані гроші надходитимуть із затримками. Відкладіть на вечір похід по крамницях.

Рак

Господарюйте економно. Залагоджуйте без затримок усі непорозуміння з фінансових питань. Не допускайте заборгованості.

Лев

Зірки сприятимуть подальшому покращенню матеріального становища. Поповніть свої заощадження. Не виставляйте на продаж свої речі.

Діва

Відкладіть проведення операцій з нерухомістю. Не підписуйте доручень на користування вашим майном. Стережіться шахрайства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня назвала 4 знаки, які переслідуватиме успіх

Терези

Бізнес вимагатиме додаткових внесків. В результаті рівень прибутків знизиться. Зменшуйте витрати на власні потреби.

Скорпіон

Не варто звертатися до послуг сервісних служб. Якість роботи не відповідатиме виставленим рахункам. Подбайте про оновлення інтер'єру своєї оселі.

Стрілець

Ви зможете суттєво покращити своє матеріальне становище. Не пропустіть такої нагоди. У ваших руках буде немала сума. Зумійте нею розпорядитися.

Козеріг

Заробіток не покриватиме поточних витрат. Виникне потреба у додаткових джерелах фінансування. Стане у пригоді відкладений грошовий запас.

Водолій

Зростає навантаження на ваш гаманець. Непередбачених витрат стає дедалі більше. Заручіться фінансовою підтримкою друзів.

Риби

Не беріть на себе додаткових спонсорських обов'язків. Грошей вистачатиме лише на забезпечення щоденних потреб.

Назвали 3 знаки, на яких чекають слава та гроші.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 липня: для кого настає зоряний час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі