середа, 08 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 8 вересня: у які знаки неможливо не закохатися

Гороскоп на 8 вересня: у які знаки неможливо не закохатися
Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Люди не чутимуть один одного. Фото: pixabay.com

8 вересня – день складних рішень. Ніщо не даватиметься легко. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Доведеться шукати компромісів і рахуватися з несприятливими обставинами, - говорить астрологиня. – Важко буде утримувати увагу. Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Люди не чутимуть один одного. Ситуація трохи покращиться після обіду. На конструктивні діалоги можна розраховувати ввечері. Несподіванок очікувати годі. Будьте самі джерелом сюрпризів. Ініціативу буде винагороджено. Козероги, Овни і Стрільці мають шанс зустріти свою половинку. Леви, Водолії і Тельці притягуватимуть до себе інших. У вас неможливо не закохатися. Цінуйте кожну мить наодинці з людиною, яка вам теж симпатична".

Овен

Ваш бюджет буде суттєво поповнено. Рівень доходів зросте. Укладати угоди з фінансових питань не слід. Їх умови згодом переглядатимуться.

Телець

Збільшаться витрати на підтримання здоров'я. Не шкодуйте на це грошей. Заробити вагому суму не вдасться. Зосередьтеся на оптимальному використанні існуючих коштів.

Близнюки

Скористатися можливістю покращити своє матеріальне становище не вдасться. Зачекайте кращої нагоди. Змінювати місце роботи не час.

Рак

Керівництво прихильно поставиться до вас. За якісну роботу ви можете одержати преміальні. Кредитори можуть нагадати вам про заборгованість. Знайдіть спосіб погасити її.

Лев

Вигідних фінансових пропозицій не буде. Скористайтеся вечірніми годинами для проведення запланованих грошових операцій. Зранку удача буде не на вашому боці.

Діва

Роботи буде достатньо. Та сплатять вам за неї трохи згодом. На руках буде обмаль готівки. Співвідносьте витрати з наявною сумою у гаманці. Не купуйте товарів на виплат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антициклон принесе в Україну тепло до +24°С

Терези

Фінансового приходу не буде. Але коштів не бракуватиме. Пройдіться по крамницях. Ви зможете придбати багато корисних речей за помірні гроші.

Скорпіон

На вас чекають високі гонорари. Не приховуйте своїх талантів. Сміливо презентуйте свою роботу. Зароблені гроші витрачайте перш за все на власні потреби.

Стрілець

Найбільш продуктивний день тижня. Є сенс попрацювати довше звичайного часу. Гроші йтимуть до ваших рук. Придбане обладнання виявиться надійним.

Козеріг

Ніяких сюрпризів не очікується. Справи йтимуть у звичному руслі. Грошей вистачатиме якраз на задоволення основних потреб. Контролюйте витрати.

Водолій

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Намагайтеся утримувати матеріальну стабільність. Купуйте речі надійні та корисні. Не час дбати про підтримання престижу.

Риби

Фортуна не на вашому боці. Не погоджуйтеся на участь у сумнівних фінансових проєктах. Намагайтеся передбачати можливі грошові втрати. Не робіть боргів.

Астрологиня приголомшила прогнозом на другий тиждень осені.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 8 вересня: у які знаки неможливо не закохатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі